Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020

Το «Ελάφι της Ρόδου» πάει στον …Παράδεισο!Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, ουρανός, σύννεφο, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

Να παρουσιάζεις το νέο σου βιβλίο σε ένα από τα πιο αγαπημένα σου μέρη!
Δεν ξέρω πως να περιγράψω τη χαρά που νιώθω...
Για μένα ο Βρομόλιθος δεν είναι μια οποιαδήποτε παραλία...

Εκεί βρίσκονται το Εστιατόριο και το Καφέ ο Παράδεισος, που τη φιλοξενία τους έζησα και όταν είχε βγει ο "Κώδικας της Λέρου".
Υπέροχη κουζίνα και περιποίηση κι απέναντι μια από τις όμορφες θέες που υπάρχουν με το εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής...
Σε αυτό το Καφέ θα πάω λοιπόν με το "Ελάφι" μου! 


Το «Ελάφι της Ρόδου» πάει στον …Παράδεισο!

Τη Δευτέρα, 20 Ιουλίου, στις 8 το βράδυ οι εκδόσεις Κέδρος και το Βιβλιοπωλείο «Το Στέκι» σας καλούν σε μια διαφορετική παρουσίαση βιβλίου, στην όμορφη παραλία του Βρομόλιθου, στο «Καφέ Παράδεισος».

Ο υπεύθυνος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λέρου Δημήτρης Σταματέλος και η Νηπιαγωγός Φανή Ιωαννίδου συζητούν με τον συγγραφέα Κώστα Στοφόρο για το νέο του βιβλίο «Το ελάφι της Ρόδου -περιπέτεια στα Δωδεκάνησα» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Κέδρος.

Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι μαθήτριες Αναστασία Γαντζία και Πετριάννα Καραμπάτη

Πρόκειται για τη συνέχεια των περιπετειών της παρέας που ανακάλυψε τον «Κώδικα της Λέρου» και η παρουσίαση αυτή είναι η πρώτη που γίνεται για το νέο βιβλίο.

Καφέ Παράδεισος, Βρομόλιθος Λέρου, τηλ. 2247 024632
Για το βιβλίο

Καλοκαίρι στην Αστυπάλαια.
Μετά τα δραματικά γεγονότα που έζησε στην Καστοριά η γνωστή μας παρέα των παιδιών που ανακάλυψε  τον Κώδικα της Λέρου επιστρέφει στα Δωδεκάνησα για να περάσει τις διακοπές της χαλαρά και χωρίς απρόοπτα.
Η γνωριμία τους, όμως, με μια οικογένεια Ιταλών από τη Μεγάλη Ελλάδα και η αναπάντεχη εμφάνιση στο νησί  ενός επικίνδυνου κακοποιού, παλιού τους γνώριμου, γίνονται η αφορμή για να μπλέξουν σε άλλη μία περιπέτεια.
Tα παιδιά θα μάθουν από τους Ιταλούς για τον «πρίγκιπα της Ρόδου», μια αληθινή ιστορία αγάπης  που μοιάζει με παραμύθι βγαλμένο από τις Χίλιες και μία νύχτες, αλλά και για μία από τις πιο μελανές σελίδες  της περιόδου του Β΄ Παγκόσμιου πολέμου: τη βύθιση του Φιούμε, του πλοίου που εκτελούσε τα δρομολόγια ανάμεσα στα Δωδεκάνησα.
Θα μάθουν, όμως, και για τα δραματικά γεγονότα  που συνέβησαν στη Σύμη την ίδια περίοδο αλλά και για την ύπαρξη ενός αρχαίου αγάλματος, εξαφανισμένου για χρόνια.  Όλα αυτά θα οδηγήσουν την παρέα σε σκοτεινά  και επικίνδυνα μονοπάτια.
Οι ήρωες θα ζήσουν δύσκολες αλλά και όμορφες συναισθηματικές… τρικυμίες. Αναπάντεχοι έρωτες, συγκρούσεις, αλλά και παραμυθένιες βραδιές, στο κατώφλι της εφηβείας.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ στη Λέρο, στην Γκιώνα, στη Χίο, στην Καστοριά, στα Δωδεκάνησα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου