Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

1ος Ποδηλατικός γύρος Καστελλίων "Τάκης Ζεΐνης"


Την Κυριακή 2 Αυγούστου στις 11 πμ διοργανώνεται ο 1ος Ποδηλατικός γύρος Καστελλίων «Τάκης Ζεΐνης» στη μνήμη του αγαπημένου συγχωριανού που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Ο Τάκης ήταν λάτρης του ποδηλάτου.

Όπως ανακοινώθηκε, ο γύρος θα ξεκινήσει στις 11 πμ από το σταυροδρόμι στα Λυκόρραχα, μπροστά στα δυο καφέ, θα προχωρήσει προς τον Άγιο Αθανάσιο, θα ακολουθήσει την κάτω στροφή δεξιά προς Άγιο Νικόλαο, στροφή Δημοτικού Σχολείου και κατάβαση προς Πιπεριώτες, μετά Ιατρείο, Μερμυγκιάρης -προς Άγιο Γεώργιο, στροφή Μπακέϊκα- Τσικνή προς ταβέρνα Μιράντα, στροφή δεξιά κι αριστερά προς Λυκόρραχα, τερματισμός στο σταυροδρόμι στα καταστήματα.

Προσοχή:

-Δεν θα είναι αγώνας δρόμου. Όλοι μαζί θα ξεκινήσουμε και όλοι μαζί θα τερματίσουμε.
-Επιτρέπονται και ηλεκτρικά ποδήλατα
-Εξοπλισμός - ένα μπουκάλι νερό
-Συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι
-Μπορούν να λάβουν μέρος και ποδηλάτες από άλλα χωριά

Ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της Κοινότητας Γιώργο Χαλατσά ότι η  Εταιρεία Ποδηλάτων του Καστελλιώτη Κωνσταντίνου Κεφαλά (25ης Μαρτίου 71, Πειραιάς, τηλ. 210-4204171, κάνει δώρο ένα καταπληκτικό ποδήλατο το οποίο θα κληρωθεί ανάμεσα στους συμμετέχοντες.
Όπως γράφει σε ανάρτησήτ ου ο Γ. Χαλατσάς που είχε και την πρωτοβουλάι για τη διοργάνωση του ποδηλατικού γύρου "Ξεσκονίστε τα ποδήλατά σας μικροί -μεγάλοι. Ευπρόσδεκτοι και φίλοι από άλλα χωριά. Τιμούμε τον φίλο μας τον Τάκη και ευελπιστούμε κάθε χρόνο να γίνεται αυτό"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου