Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Μαθαίνοντας να αγαπάμε τον εαυτό μας: 16 έως 18 Οκτωβρίου στη Γραβιά

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Retreat στη Γραβιά

Μαθαίνοντας να αγαπάμε τον εαυτό μας

To Greek Cultural Institute  σε συνεργασία με το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης διοργανώνει ένα χαλαρωτικό τριήμερο στη Γραβιά, που θα μας δώσει δυνάμεις  για τον Χειμώνα που έρχεται.

Χαλάρωση και ευεξία στο Κτήμα Κλέτσα, περίπατοι στη φύση και αναζωογόνηση με γιόγκα και τεχνικές χαλάρωσης, αλλά και δημιουργικό εργαστήρι - γνωριμίας με τον τόπο και την ιστορία του.

Ενδεικτικό Πρόγραμμα

Παρασκευή 16-10-2020

18.00: Άφιξη στο Κτήμα Κλέτσα.  Περίπατος στη Γραβιά, επίσκεψη και ξενάγηση στο Χάνι της Γραβιάς

20.00: Δείπνο ελεύθερο στη Γραβιά

Διανυκτέρευση

Σάββατο 17-10-2020

8.00 – 9.00: Πρωινό

9.30 -11. 00:Φτιάχνοντας τις δικές μας ιστορίες. Μικρές ιδέες για δημιουργία-Κώστας Στοφόρος, δημοσιογράφος - συγγραφέας

11:00-11:30 Διάλειμμα

11:30- 13:30: Love Story versus Life Story: μικρές συμβουλές για μεγάλες αλλαγές - Δρ. Ευαγγελία Κανταρτζή

Το φεγγάρι και πώς επηρεάζει τη ζωή μας! - Δρ Γιώτα Παπαδημητρίου

Ελεύθερος χρόνος, για κολύμπι, γεύμα ή περιπάτους

17.00:  Επίσκεψη και βόλτα στο χωριό Καστέλλια με ξενάγηση από τον Κώστα Στοφόρο, με αφορμή το βιβλίο του «Η πέμπτη πόλη των Δωριέων -περιπέτεια στη Γκιώνα»

19:00  Δείπνο ελεύθερο σε ταβέρνα των Καστελλίων

Κυριακή 18-10-2020

9:00-10:00: Πρωινό

10:00-12:00: Χαλαρωτική γιόγκα

12:00-12:30  Διάλειμμα

12:30-13:30  Ενισχύοντας τον οργανισμό μας: ενδυνάμωση και ευεξία

Χώρος διεξαγωγής: Κτήμα Κλέτσα https://ktimakletsa.gr/

Το Κτήμα Κλέτσα βρίσκεται στον Παρνασσό σε έναν κήπο έκτασης 25.000μ² και είναι ένα πέτρινο συγκρότημα από σουίτες με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων με τζάκι, δωρεάν Wi-Fi και επιπλωμένη βεράντα με θέα στα βουνά. Παρέχεται πισίνα.

Οι κλιματιζόμενες σουίτες στο Kletsa διαθέτουν κρεβάτια από σφυρήλατο σίδερο, χαλιά και καθιστικό με καναπέ και δορυφορική τηλεόραση LCD. Περιλαμβάνουν επίσης μικρή κουζίνα με ψυγείο, εστίες μαγειρέματος και τραπεζαρία. Ένας πλούσιος μπουφές πρωινού σερβίρεται στην τραπεζαρία με το τζάκι ή στη βεράντα. Ποτά και τοπικά οινοπνευματώδη προσφέρονται στο σνακ μπαρ ή δίπλα στην πισίνα.

Στις εγκαταστάσεις διατίθεται επίσης ένα μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου. Για τους νεότερους επισκέπτες υπάρχει ένας μικρός ζωολογικός κήπος με ελάφια και χήνες. Το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού απέχει 30χλμ. από το συγκρότημα. Το Χάνι της Γραβιάς βρίσκεται 1,5χλμ. μακριά και διαθέτει εστιατόρια και καταστήματα. Στις εγκαταστάσεις υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Διάρκεια: Παρασκευή – Κυριακή (Η συμμετοχή στο πρόγραμμα της Παρασκευής είναι προαιρετική)

Κράτηση θέσεων συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής εδώ, απαραίτητη η προπληρωμή μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου (δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησής σας)

Επικοινωνία: 2103250341 info@ekedisy.gr

Κόστος Συμμετοχής: 120€ (περιλαμβάνει τη διαμονή με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο στο Κτήμα Κλέτσα με πρωινό τη συμμετοχή στα σεμινάρια, φάκελο σεμιναρίου, βεβαίωση συμμετοχής - δεν υπάρχουν μονόκλινα δωμάτια)

Μεμονωμένοι: Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν μόνο το Σεμινάριο το κόστος είναι 60 ευρώ.

Μεταφορά: Μπορείτε να μεταβείτε στο Κτήμα Κλέτσα με το προσωπικό σας αυτοκίνητο ή με το ΚΤΕΛ Φωκίδας. Δείτε τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ εδώ

 Οδηγίες συμμετοχής στην δράση, προς περιορισμό της διασποράς του COVID-19:

  • Το ξενοδοχείο τηρεί όλα τα πρωτόκολλα καθαριότητας και απολύμανσης.
  • Στην είσοδο των σεμιναρίων θα υπάρχει πάντοτε αντισηπτικό.
  • Θα δοθούν προσωπικοί φάκελοι με το υλικό του σεμιναρίου και με γραφική ύλη, οι οποίοι θα έχουν απολυμανθεί. Χρησιμοποιούμε μόνο προσωπικά αντικείμενα.
  • Όλες οι δράσεις του τριημέρου θα πραγματοποιηθούν τηρώντας του κανόνες των αποστάσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου