Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

1ο κύκλος Επιμορφωτικών Σεμιναρίων από το PEN GREECE

 


Το  PEN Greece, επίσημο παράρτημα του PEN International στην Ελλάδα, διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια από καταξιωμένους λογοτέχνες και επαγγελματίες του χώρου. Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια του PEN Greece φέρουν τη σφραγίδα του Σωματείου και των καταξιωμένων εισηγητών, με βάση την εμπειρία και την προσωπική τους πορεία στον χώρο.


Με γνώμονα την ποιότητα και την αγάπη για τη λογοτεχνία και την τέχνη γενικότερα, το PEN Greece φιλοδοξεί να προάγει τη συγγραφική πρόοδο των συμμετεχόντων στα επιμορφωτικά αυτά σεμινάρια, αναδεικνύοντας τις δημιουργικές τους ικανότητες.

Το PEN Greece ευχαριστεί θερμά τους εισηγητές για την πολύτιμη προσφορά τους προς το σωματείο, καθώς τα σεμινάρια διεξάγονται για την ενίσχυση του σωματείου.

 
 
1ο κύκλος Σεμιναρίων Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2023:

 
 
Η διδασκαλία θα γίνεται μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ, προκαθορισμένες ημέρες και ώρες και θα μπορούν να τα παρακολουθήσουν κάτοικοι από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Η πλατφόρμα ZOOM είναι φιλική προς τον χρήστη και επιτρέπει τη χρήση είτε από υπολογιστή είτε από smartphone και διαθέτει τα απαραίτητα εργαλεία για τη ζωντανή παρακολούθηση της διδασκαλίας και την ενεργή συμμετοχή των μαθητών.

Για τις εγγραφές στα σεμινάρια  παρακαλείστε στείλτε  e-mail στο: 
 secretary@pen-greece.org και θα σας σταλούν αναλυτικές οδηγίες.

 

*** Όλα τα σεμινάρια του  PEN Greece απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου