Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Προγράμματα Φιλαναγνωσίας: Διήμερο Συνέδριο στη Κύπρο

 


O Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού Νεανικού Βιβλίου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και την ΠΟΕΔ και χορηγό το Υφυπουργείο Πολιτισμού, διοργανώνει διήμερο συνέδριο στις 3 και 4 Νοεμβρίου 2023, στο οίκημα της Π.Ο.Ε.Δ. και στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αντίστοιχα.

Στόχος του Συνεδρίου είναι η δικτύωση ανάμεσα σε σχολεία και βιβλιοθήκες και η ανάπτυξη ευφάνταστων και αποτελεσματικών προγραμμάτων φιλαναγνωσίας.

Στο Συνέδριο μπορεί να συμμετάσχει ένας/μία εκπαιδευτικός από κάθε σχολείο. Η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθεί μέσω του λογαριασμού του σχολείου στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου https://www.pi-eggrafes.ac.cy στην κατηγορία «Ημερίδες – Συνέδρια», από τις 16 μέχρι τις 27 Οκτωβρίου 2023, αφού προηγουμένως βεβαιωθούν οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετάσχουν ότι έχουν επικαιροποιημένα τα στοιχεία του προφίλ τους* .

Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία και την ώρα καταγραφής της δήλωσης. Ο/Η κάθε συμμετέχοντας/ουσα θα μπορεί να παρακολουθήσει δύο εργαστήρια. Το πρόγραμμα του Συνεδρίου (Παράρτημα Α) η περιγραφή των εργαστηρίων (Παράρτημα Β), καθώς επίσης και περιγραφή των παρουσιάσεων (Παράρτημα Γ) επισυνάπτονται.

Σε όλους/ες τους/τις συμμετέχοντες/ουσες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης, με βασική προϋπόθεση ότι θα παρακολουθήσουν και τις δύο ημέρες του συνεδρίου.

Χορηγός επικοινωνίας η Read Library.

Eγκύκλιος ΥΠΑΝ

Πρόγραμμα Συνεδρίου – Παράρτημα Α’ 

Περιγραφή εργαστηρίων – 04 Νοεμβρίου – Παράρτημα Β’

Περιγραφές παρουσιάσεων στην ολομέλεια – 03 Νοεμβρίου – Παράρτημα Γ’

Βιογραφικά σημειώματα εισηγητών συνεδρίου

Άτομα που δεν είναι εκπαιδευτικοί μπορούν να συμμετέχουν συμπληρώνοντας σχετική φόρμα στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/pQja1pBHmEyraSxT9


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου