Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Κυριακή στη Θρυαλλίδα: Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού διηγήματος "Συνοικία Το Όνειρο"

Αποτέλεσμα εικόνας για Συνοικια το όνειρο
ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ "ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ"

Ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία ο διαγωνισμός διηγήματος με θέμα «Συνοικία το όνειρο», που διοργάνωσαν οι εκδόσεις Εύμαρος και η Θρυαλλίδα, Σύλλογος Κοινωνικής και Πολιτιστικής Παρέμβασης καθώς η Κριτική Επιτροπή έλαβε 92 συμμετοχές όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από Ηνωμένες Πολιτείες, Ιταλία και Κύπρο.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την Κυριακή 30 Ιουνίου, στις 20:00 στα γραφεία της Θρυαλλίδα, Ηρακλειδών 11, Θησείο (κοντά στον ηλεκτρικό Σταθμό).

Σύμφωνα με την προκήρυξη του διαγωνισμού τα δεκαπέντε πρώτα διηγήματα που ξεχώρισαν θα δημοσιευτούν σε ειδική Ανθολογία από τις εκδόσεις Εύμαρος, το φθινόπωρο.

Με απόφαση της Κριτικής επιτροπής, την Κυριακή επίσης θα δοθούν και τιμητικοί έπαινοι σε διηγήματα που ήταν πολύ κοντά στη βαθμολογία των πρώτων δεκαπέντε.

Η σύνθεση της Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού που αξιολόγησε τα έργα ήταν η εξής:

Πέτρος Κακολύρης, υπεύθυνος των εκδόσεων Εύμαρος, Ντίνα Μπατζιά, δημοσιογράφος και μέλος του ΔΣ της Θρυαλλίδας, Μαριάννα Παπουτσοπούλου, συγγραφέας και μεταφράστρια, Θούλη Στάικου συγγραφέας και επιμελήτρια, Κώστας Στοφόρος, συγγραφέας και δημοσιογράφος.

Ευχαριστούμε όλους και όλες για τη συμμετοχή και σας περιμένουμε την Κυριακή σε μια γιορτή της Λογοτεχνίας και των ιδεών.
Εκδόσεις Εύμαρος, Θρυαλλίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου