Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

40 χρόνια Άρτεμις: Μια ιστορία πολιτισμού και εκπαίδευσης στη Λέρο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ Κ.Π.Ε.Α. ΛΕΡΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ» ΜΕ ΤΙΤΛΟ ‘’40 ΧΡΟΝΙΑ - ΑΡΤΕΜΙΣ: ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΛΕΡΟ‘’
Το Κέντρο Πολιτισμού Έρευνας και Ανάπτυξης Λέρου «Άρτεμις» , το Κέντρο Ελληνικής Μουσικής «Φοίβος Ανωγειανάκης» και η Πανελλήνια Ένωση Λερίων «Η Παναγιά του Κάστρου» σας προσκαλούν την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:30 στη ‘’Στοά του Βιβλίου‘’ (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου στο Αρσάκειο Μέγαρο, Αθήνα), στην παρουσίαση του βιβλίου του Κ.Π.Ε.Α. Λέρου «Άρτεμις» με τίτλο ‘’40 Χρονιά - Άρτεμις: Μια Ιστορία Πολιτισμού και Εκπαίδευσης στη Λέρο‘’, αφιερωμένο στα 40 χρόνια λειτουργίας του φορέα.

Το βιβλίο θα παρουσιάζουν ο Λάμπρος Λιάβας – Καθηγητής Εθνομουσικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Δημήτρης Κωστόπουλος- Συγγραφέας, ο Κώστας Πάχος – Δημοσιογράφος και Υπεύθυνος της Εφημερίδας Λεριακά Νέα και ο Αργύρης Γιουρούκης – Εκπαιδευτικός και Πρόεδρος Πολιτιστικού Κέντρου Εκπαιδευτικών Λάρισας.

Την παρουσίαση θα πλαισιώσουν με σκοπούς και τραγούδια της Λέρου οι μουσικοί: Νίκος Μήλας (βιολί), Χριστίνα Κουκή (σαντούρι), Νίκος Αγγελόπουλος (λαούτο), Κατερίνα Νταλλαρή (τραγούδι), Αντώνης Νταλλαρής (λύρα και τραγούδι).

Με την ευκαιρία αυτή το Κ.Π.Ε.Α.Λ. «Άρτεμις» θα ήθελε δημοσίως να ευχαριστήσει το χορηγό της έκδοσης Tarik Tuten για την ευγενική του προσφορά προς τα μέλη της «Άρτεμις» και την κοινωνία της Λέρου.

Είσοδος ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου