Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Θα διαπράξω ένα από τα 60 ...εγκλήματα στο Public την Τρίτη 19 Νοεμβρίου!



Ο «Αναγνώστης» κάνει πάρτι στο Public Συντάγματος, στις 19 Νοεμβρίου, στις 20:30.
Ένα μεγάλο πάρτι όπου εξήντα περίπου Έλληνες εκπρόσωποι της αστυνομικής λογοτεχνίας θα μοιραστούν μαζί με το κοινό μια στιγμή αγωνίας με μόλις 100 λέξεις. Συντονιστής σε αυτή τη μεγάλη γιορτή θα είναι ο διευθυντής του περιοδικού Γιάννης Μπασκόζος, ενώ η εκδήλωση θα γίνει σε συνεργασία με την ΕΛΣΑΛ (Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας) και το περιοδικό ΠΟΛΑΡ. Προβλέπεται μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και φυσικά μπόλικο μυστήριο. Το soundtrack της βραδιάς θα το επιμεληθεί ο Σάκης Τσιτομενέας. Χορηγός επικοινωνίας En Lefko. Χορηγός Johnny Walker.
Όλο αυτόν τον μήνα στο Public η αστυνομική λογοτεχνία έχει την τιμητική της, δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις του crime fiction να βρουν τα σημαντικότερα μυθιστορήματα του είδους και να γνωρίσουν από κοντά αγαπημένους συγγραφείς. Επιπλέον, όσοι αγαπάνε την αστυνομική λογοτεχνία θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μοναδικές crime εκδηλώσεις! 

Τον Νοέμβριο ένα τρομερό μυστικό θα κρύβεται στα καταστήματα Public και αγαπημένοι συγγραφείς της αστυνομικής λογοτεχνίας θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε διάφορα σημεία της Ελλάδας προκειμένου να το ξεδιαλύνουν.

Μεγάλη χαρά και τιμή να είμαι κι εγώ στην παρέα με τη δική μου ιστορία των 100 λέξεων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου