Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Η Παραμυθοκουζίνα έγινε ...γραμματόσημο!!!





Μια μεγάλη χαρά σήμερα. Η ζωγραφιά της Στεφανίας Βελδεμίρη από τοιχογραφία που βρέθηκε σε ανασκαφές στην Πύλο έγινε γραμματόσημο!


Να τι έγραψε σήμερα:
"Αυτό είναι ένα γραμματόσημο που βρίσκεται πια στο ιστορικό αρχείο των ΕΛΤΑ και έχει πάνω μια ζωγραφιά μου! Πρόκειται στα αλήθεια για μια ακριβή σχεδιαστική αποτύπωση των ιχνών της τοιχογραφίας καθώς και κατά το μέγιστο δυνατό, της χρωματικής αποτύπωσης του ευρήματος. Σαν το κοιτάζω θυμάμαι όλες τις υπέροχες στιγμές που ένιωσα από την πρώτη μέρα που έπιασα το κομμάτι της τοιχογραφίας στα χέρια μου και τα ρίγη συγκίνησης σε κάθε αποκάλυψη και της παραμικρής λεπτομέρειας κατα την διάρκεια των εργασιών συντήρησης. Όλη η ομάδα στο Iklaina Archaeologigal Project σε άψογη συνεργασία και το κυριότερο πάντα με χαμόγελα είναι υπεύθυνη για τέτοια μικρά θαύματα"


Η Παραμυθοκουζίαν ζει μεγάλες στιγμές. Σύντομα πιστεύω θα μπορείτε όλοι αν απολαύσετε όχι μια, αλλά 21 ζωγραφιές της Στεφανίας εμπνευσμένες από την Ελληνική Μυθολογία που απρτίζουν τη νέα Μαγική Τράπουλα των Παραμυθιών.
Πρώτη Φεβρουαρίου στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Στεφανίας στη γκαλερί ΡΩ στη Θεσσαλονίκη θα δείτε πολλά ακόμη.
Η Παραμυθοκουζίνα θα έιναι ...σύσσωμη εκεί!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου