Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Περίπλους Σαλαμίνας

Η εικόνα ίσως περιέχει: βουνό, φύση και υπαίθριες δραστηριότητες

Περίπλους Σαλαμίνας: Κυριακή 16 Ιουνίου από τις 8.30 π.μ. ως τις 8.30 μμ

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Ψιλής Άμμου Σαλαμίνας ΄΄Μεταμόρφωση Σωτήρος΄΄, μαζί με την Πρωτοβουλία των φίλων της ζεύξης Σαλαμίνας – Ελευσίνας, διοργανώνουν τον 1ο ΄΄Περίπλου΄΄ της Σαλαμίνας.
Σας καλούμε να συνταξιδεύσουμε και να κοινοποιήσουν τον στόχο μας, για σύνδεση της Σαλαμίνας με την Ελευσίνα.
Η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαλαμίνας με την Ελευσίνα καταρχήν αφορά όλους εκείνους που έχουν σαν μοναδικό μέσον μετακίνησής τους τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. (Μ.Μ.Μ.), αλλά και όποιους πραγματικά θέλουν να ενθαρρύνουν ένα φιλικό μέσο στο περιβάλλον, που με ελάχιστα μέσα μπορούν να έχουν ένα κοντινό προορισμό για αναψυχή.
Το ταξίδι μας ξεκινάει την Κυριακή 16 / 6 / 19 , στις 8.30 π.μ., με το πλοίο ΄΄ΜΠΡΟΥΦΑΣ΄΄ από τα Παλούκια με κατεύθυνση την Ελευσίνα.
Επιβίβαση και από την Ελευσίνα της 2ης ομάδας συνταξιδιωτών μας, στη συνέχεια περνάμε απέναντι έξω από το Μπατσί Σαλαμίνας και το Μπλέ Λιμάνι, (προτεινόμενη νέα γραμμή Ελευσίνας – Σαλαμίνας).
Στη συνέχεια αφού περάσουμε έξω και από τη Μονή Φανερωμένης (βόρεια πλευρά), περνάμε στη νότια πλευρά του νησιού στα Περιστέρια (σπηλιά του Ευριπίδη), μετά θα πιάσουμε στα Σελίνια για φαγητό – καφέ κ.τ.λ.
Ολοκληρώνουμε τον περίπλου το απόγευμα στην Ελευσίνα και θα τελειώσουμε το ταξίδι επιστρέφοντας στα Παλούκια.
Κόστος ναύλου 6€.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Παρασκευή 14/6 στο syllogospsiliammos@gmail.com ή με sms στο 6979834412. Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας. Γιώργος Στεφανίδης Γραμματέας Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου