Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Εκδρομή με το τραίνο της Ιστορίας!

ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ "ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ" στο Σιδηροδρομικό πέρασμα του Μπράλου.
Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε το όνειρο.
Το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019.
Το τραίνο θα ξεκινήσει από το σταθμό Λαρίσης (Αθήνα) και μέσω της νέας χάραξης θα φτάσει στο ΣΣ Λειανοκλαδίου. Από εκεί μετά από μια ολιγόωρη στάση θα διανύσει την ιστορική διαδρομή για Μπράλο με στάσεις και ξεναγήσεις σε Γοργοπόταμο, Τραχίνα, Ασωπό, Ελευθεροχώρι, γέφυρα Παπαδιάς, Σήραγγα Μπράλου κ.α.
Ακολουθεί ολιγόωρη επίσκεψη στην Αμφίκλεια και μέσω Τιθορέας θα φτάσει το βράδυ στην Αθήνα στον κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό (Σταθμό Λαρίσης).
Επιβίβαση εκδρομέων θα γίνει από πολλά σημεία καθώς και από Τιθορέα και Λειανοκλάδι.
Για δηλώσεις συμμετοχής κόστος εκδρομής και λεπτομερές πρόγραμμα θα ενημερωθείτε άμεσα στο profil του "Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μπράλου https://www.facebook.com/profile.php?id=100014585226147.
Ο τρόπος επικοινωνίας θα είναι το email και το messenger του συλλόγου και τα τηλέφωνα που θα ανακοινωθούν.


Έκθεση και Διαγωνισμός Φωτογραφίας
Στα πλαίσια της ημερήσιας εκδρομής στο Σιδηροδρομικό Πέρασμα Μπράλου το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 που διοργανώνεται από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μπράλου και από τον Σύλλογο Φίλων Σιδηροδρόμου, θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας στο χώρο του Σ.Σ. Μπράλου με θέμα τα 110 χρόνια του Σιδηροδρομικού Περάσματος Μπράλου.
Επίσης θα γίνει διαγωνισμός καλύτερης φωτογραφίας σε τρεις κατηγορίες: Αποτυπωτική, Καλλιτεχνική, Τραίνο και Τοπίο (trainscape).
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος, παρακαλούνται να στείλουν τις φωτογραφίες τους μέχρι 15 Ιουνίου, σε πλήρη ανάλυση, διευκρινίζοντας ποιες θα εκτεθούν και με ποιες επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό (μία ανά κατηγορία). Όλοι οι συμμετέχοντες, ως αναγνώριση της προσφοράς τους στον τόπο μας, θα εγγραφούν ως επίτιμα μέλη στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μπράλου. Οι 3 νικητές θα λάβουν από το Σύλλογό μας ως έπαθλο το λεύκωμα του Μπραλιώτη Νικ. Κ. Τσίτσα με τίτλο: Μπράλος Το Σιδηροδρομικό Πέρασμα.
Mail: chriskaragounis@yahoo.gr - gnomongpa@gmail.com
photo: Κων/νος Γιαννακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου