Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Καλοκαίρι στην Αστράμαξα

 


Καλοκαίρι στην Αστράμαξα

Καλλιτεχνικό camp για παιδιά ( 6 έως 16 ετών )

Καλοκαίρι!!!!

Η Αστράμαξα φορτώνει με πινέλα, μολύβια, τραγούδια, παιχνίδια, μουσικές κι ετοιμάζεται για ένα απίστευτο καλλιτεχνικό ταξίδι με προορισμό τη δημιουργία!

‘Οι βασικές δραστηριότητες του camp’

Ταξίδι στον κόσμο των αστεριών 

Ταξιδεύουμε στον κόσμο των αστεριών δημιουργώντας το δικό μας βιβλίο

Ένα υπέροχο ταξίδι στο συναρπαστικό σύμπαν των αστεριών και του διαστήματος μέσα από μύθους, θρύλους, παραδόσεις, παραμύθια, ιστορίες αλλά και επιστημονικές ανακαλύψεις. Μια εξερεύνηση που θα μας οδηγήσει σε ένα άλλο ταξίδι στις τέχνες και στη γραφή. Θα γράψουμε και θα εικονογραφήσουμε τη δική μας ιστορία, δημιουργώντας το προσωπικό μας βιβλίο, μέσα από το παιχνίδι και τη διασκέδαση.

Θεατρικό Παιχνίδι

Πες την ιστορία μου, κι εγώ θα καταλάβω αν λες αλήθεια ή ψέματα.
Χμμμ…Κάποιος ντετέκτιβ ίσως με βοηθήσει…κάποιος που θα μπορούσαμε μαζί να κινηθούμε σαν ένας ή να γίνω η σκιά του ή ο καθρέφτης του! ΄Η να φτιάξω μαζί του μια μηχανή και να ταξιδέψω στο χρόνο και στα χρώματα και στ’ αστέρια!

Αμέτρητα θεατρικά παιχνίδια φαντασίας και διασκέδασης!

Μουσική

Στην Αστράμαξα, αυτό το καλοκαίρι, θα εξερευνήσουμε τον κόσμο της μουσικής, θα μάθουμε διασκεδάζοντας – μέσα από υπέροχα εκπαιδευτικά μουσικά παιχνίδια – και θα διασκεδάσουμε μαθαίνοντας!

Θα τραγουδήσουμε αγαπημένα τραγούδια, θα γράψουμε τον δικό μας στίχο πάνω σε γνωστές μελωδίες ή – γιατί όχι;! – θα δημιουργήσουμε τις δικές μας μελωδίες για να ντύσουμε τον στίχο μας!

Θα παίξουμε με τους ρυθμούς, με ήχους από το ίδιο μας το σώμα αλλά και με κρουστά και άλλα όργανα που θα συναντήσουμε στην Αστράμαξα, θα ηχογραφήσουμε τις μουσικές μας δημιουργίες και θα έρθουμε σε επαφή με τον κόσμο της Μουσικής Τεχνολογίας!

Περίοδοι λειτουργίας του camp

Ιούνιος

27/6 – 1/7

Ιούλιος

α΄ περίοδος 4/7 – 8/7

β΄ περίοδος 11/7 – 15/7

γ΄ περίοδος 18/7 – 22/7

δ΄ περίοδος 25/7 – 29/7




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου