Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Φεστιβάλ Παιδικού Εφηβικού Βιβλίου Σπετσών

 


Οι Σπέτσες ετοιμάζονται να υποδεχτούν ένα μοναδικό γεγονός που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους! Στις 26 και 27 Οκτωβρίου, ο υπαίθριος χώρος της Αναργυρίου και Κοργιαλένειου Σχολής Σπετσών μεταμορφώνεται σε έναν παράδεισο για τους λάτρεις των βιβλίων.

Το Φεστιβάλ Παιδικού Εφηβικού Βιβλίου έρχεται για να μας ταξιδέψει σε κόσμους μαγικούς, να μας εμπνεύσει και να μας διασκεδάσει. Μια σειρά από δράσεις έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψουν τα ενδιαφέροντα όλων.

Οι αγαπημένοι μας συγγραφείς θα παρουσιάσουν τα νέα τους βιβλία και θα μοιραστούν μαζί μας τις ιστορίες τους. Μια μοναδική ευκαιρία να συναντήσετε από κοντά τους δημιουργούς των αγαπημένων σας βιβλίων και να τους κάνετε τις δικές σας ερωτήσεις.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δημιουργικά εργαστήρια, να ζωγραφίσουν, να γράψουν τις δικές τους ιστορίες και να ανακαλύψουν νέες δεξιότητες.

Μουσικές παραστάσεις, θεατρικά παιχνίδια και άλλες εκπλήξεις θα συμπληρώσουν το πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Διοργανωτές του φεστιβάλ είναι η Αναργύριος και Κοργιαλένειος Σχολή Σπετσών, ο Δήμος Σπετσών και το Lasos.gr.

Το Φεστιβάλ Παιδικού Εφηβικού Βιβλίου είναι μια μοναδική ευκαιρία για όλη την οικογένεια να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί, να ανακαλύψει νέους κόσμους και να εμπνευστεί από τη δύναμη της ανάγνωσης.

saronicmagazine.gr


Θα είμαι κι εγώ εκεί, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 12.30 το μεσημέρι:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου