Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Ο Ανήφορος του Καζαντζάκη στη Λέσχη Ανάγνωσης του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπάιδευσης



 Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος EU READ & ART (Εrasmus+ KA2 project number: 2021-1-LT01-KA220-ADU-000035334\1) αποφάσισε τη δημιουργία μιας Λέσχης Ανάγνωσης που θα μας δώσει τη δυνατότητα όχι μόνο να διαβάσουμε και να συζητήσουμε σημαντικά λογοτεχνικά βιβλία, αλλά και να μοιραστούμε αυτή την εμπειρία μας με αναγνώστες από την Λιθουανία την Ιταλία, τη Γερμανία και την Ισπανία.



Η Λέσχη αποσκοπεί στην καλλιέργεια της σχέσης μας με το διάβασμα και αποτελεί μια δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου μας.  Η ανταλλαγή απόψεων βοηθά όχι μόνο στην καλύτερη κατανόηση του κειμένου, αλλά ανοίγει και νέους δρόμους επικοινωνίας.

Οι συναντήσεις μας συνεχίζονται την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 18:30 με το μέχρι τώρα ανέκδοτο βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη «Ο Ανήφορος» που κυκλοφορεί στις 26 Οκτωβρίου από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Μαζί μας θα έχουμε μαζί μας ανθρώπους που έχουν συμβάλλει στην έκδοση του μυθιστορήματος, αλλά και σε όλη την εκδοτική προσπάθεια που φέρνει τον Καζαντζάκη στον 21ο αιώνα.



Οι εκδόσεις Διόπτρα θα προσφέρουν ενημερωτικό υλικό σε όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και αντίτυπα του βιβλίου και συλλεκτικές τσάντες -μετά από κλήρωση.

Στη δράση αυτή θα συνεργαστούμε με τη Λέσχη Ανάγνωσης Book Club 44.

Τη Λέσχη συντονίζει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Κώστας Στοφόρος.

Πληροφορίες

Για να λάβετε μέρος στη λέσχη ανάγνωσης συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής εδώ

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όσους παρακολουθήσουν όλες τις συναντήσεις

Επικοινωνία: 2103250341 info@ekedisy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου