Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

5ο Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας: Πρόσκληση σε νέες και νέους κινηματογραφιστές

 


Στo πλαίσιo του 5ου Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας που θα λάβει χώρα στο Σεράφειο Ίδρυμα από τις 24 μέχρι τις 26 Μαΐου του 2024, η διοργανωτική ομάδα του φεστιβάλ προσκαλεί νέες και νέους κινηματογραφιστές να υποβάλλουν πρόσφατη ή παλαιότερη μικρού μήκους ταινία τους σε θεματικές αντίστοιχες του Φεστιβάλ.

Η παρούσα Ανοιχτή Πρόσκληση δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα, ούτε θα υπάρξει κάποιο χρηματικό έπαθλο για τις ταινίες που θα επιλεγούν να προβληθούν. Η αγάπη για την αστυνομική λογοτεχνία ταυτόχρονα με τη γνωστοποίηση της εγχώριας αστυνομικής δημιουργίας σε κάθε επίπεδο και σε κάθε είδος τέχνης, αποτελούν στόχο κι επιδίωξή μας.
Για τις μικρού μήκους ταινίες:
Χωρίς αυστηρότητα, οι ταινίες καλό θα ήταν να μην ξεπερνούν τα 20 λεπτά σε διάρκεια
Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός σε επίπεδο αισθητικής, πλοκής, γλώσσας παρά μόνο στο να υπάρχει μια σχετική σύνδεση με αστυνομική πλοκή, μυστήριο, δυστοπία, ψυχολογικό θρίλερ, αστυνομικό noir, ώστε να παραμένει στο πλαίσιο του θέματος του Φεστιβάλ. Είναι στη διακριτική ευχέρεια του/της δημιουργού να αποφασίσει αν η ταινία άπτεται, με οποιονδήποτε τρόπο, στο Φεστιβάλ Αστυνομική Λογοτεχνίας.
Κατάθεση Ταινιών
Μπορείτε να στείλετε τις ταινίες σας στο email: info@agathafestival.gr είτε σε μορφή link είτε σε wetransfer ή με όποια παρόμοια εφαρμογή. Στο email παρακαλούμε όπως επισυνάψετε και το βιογραφικό σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.
Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης ταινιών είναι η Κυριακή 21 Απριλίου 2024.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου