Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Δείτε τον κόσμο αλλιώς, με την Παραμυθοκουζίνα!

Ο Κόσμος, όπως τον χρωμάτισε η Στεφανάι Βελδεμίρη!


Θεσσαλονίκη: Η γιορτή καλλιτεχνικής δημιουργίας για παιδιά και γονείς «Φτου & Βγαίνω» μετά την μεγάλη επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης επιστρέφει δυναμικά στις 25 και 26 Μαΐου στον πολυχώρο πολιτισμού Block 33. Το «Φτου και Βγαίνω» αποτελεί έμπνευση και πρωτοβουλία των πιο δημιουργικών ομάδων της πόλης που δραστηριοποιούνται στο χώρο της παιδικής ψυχαγωγίας, της δημιουργικής απασχόλησης, των τεχνών και του αθλητισμού.
Για μία ημέρα παιδιά και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μία σειρά δράσεων και να έρθουν σε επαφή με τις τέχνες, με αθλητικές δραστηριότητες εναλλακτικού χαρακτήρα, με την street art καθώς και με δραστηριότητες που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής, ευαισθητοποιούν, αναπτύσσουν την κοινωνικότητα και τη δημιουργία και διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους. Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει δραστηριότητες εμπνευσμένες από τους μύθους του Αισώπου.

Την Κυριακή θα είναι εκεί και η Στεφανία Βελδεμίρη (στις 11 το πρωί και στις 4 το απόγευμα για να φτιάξει παραμύθια μαζί με τα παιδιά με τη βοήθεια της Μαγικής Τράπουλας!

Γιατί ο Κόσμος της Παραμυθοκουζίνας είναι πολύχρωμος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου