Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Παραμυθοσαλάτα για το σ’ αγαπώ



Την περασμένη Τετάρτη, στην Παραμυθοκουζίνα στο Κοκολίμπο, περάσαμε όμορφα, μοιραστήκαμε πολλά κουκλάκια μεταξύ μας, φτιάξαμε ένα παραμύθι για την αγάπη και το πόσο ωραία είναι να μοιράζεσαι. Ζωγραφίσαμε ο ένας για τον άλλον και χαρήκαμε λέγοντας πολλές φορές φορές 'σ' αγαπώ'.


Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο Σπάιντερμαν και ο Σούπερμαν. Όπως συνήθως είχαν να εκτελέσουν έναν δύσκολο άθλο, να πάνε και να σκοτώσουν τους κακούς. Υπήρχε όμως και ένας κακός Σούπερμαν, που ήταν κακός γιατί αγαπούσε όλους τους άκακους.

Ο Σούπερμαν και ο Σπάιντερμαν απαγορεύονταν να μπουν στο σπίτι της μάγισσας Μουρτζούφλω γιατί ήταν λερωμένο. Οι δυο ήρωες όμως την έπιασαν και την έβαλαν φυλακή για να μάθει άλλη φορά να καθαρίζει το σπίτι της. Η φυλακή ήταν η Αμερική.

Οι ήρωες αναγνωρίστηκαν από το κοινό, όταν έσωσαν μόνοι τους την Μουρτζούφλω που οι ίδιοι είχαν φυλακίσει γιατί έγινε καλή. Και αν γίνεσαι καλό πρέπει να βγαίνεις από την φυλακή.
Ξαφνικά βρήκαν τον Αϊ Βασίλη στον δρόμο και αυτός τους μοίρασε πολλά και ωραία δώρα.  Κυρίως τους χάρισε από ένα σφυρί. Τους έβαλε όμως και τον πιο δύσκολο άθλο του κόσμου. Να κοιμηθούν νωρίς για βράδυ. Οι ήρωες που ήταν και σούπερ, τα κατάφεραν.

Ο άντρας της μάγισσας Μουρτζούφλως, ήταν κακός ακόμη και όλο έλεγε ψέματα πως δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα σούπερ ήρωες. Έτσι νόμιζε, γιατί οι ήρωες γύρισαν αγνώριστοι στο σπίτι τους. Ο άνθρωπος αράχνη έγινε σαύρα και ο σούπερ άνθρωπος έγινε λύκος.

Όταν ξαναέγιναν κανονικοί σούπερ ήρωες, αποφάσισαν να μοιράζονται μεταξύ τους τα σφυριά τους, γιατί αγαπούσαν ο ένας τον άλλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου