Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Παίξτε μαζί μας και γνωρίστε τη νόσο του Crohn!


1

Βάλτε στο ημερολόγιο σας το Σάββατο 23 Μαΐου, πάρτε τα παιδιά σας και τους φίλους σας μαζί και ελάτε να παίξετε μαζί μας!!!
Ανοικτή εκδήλωση στην Αθήνα  υπό την Αιγίδα του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του ΕΚΕΔΙΣΥ για γνωριμία με την ασθένεια του Crohn και της ελκώδους κολίτιτδας.
Το Σάββατο 23 Μαΐου 2015, από τις 11.00 π.μ. έως τις 4.00 μ.μ, θα πραγματοποιηθεί ανοικτή εκδήλωση στην πλατεία Μοναστηρακίου με κεντρικό σύνθημα «Παίξτε μαζί μας!». Όσοι επιθυμούν θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη νόσο του Crohn και την ελκώδη κολίτιδα και να συμμετάσχουν εμπράκτως στη νέα καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, βγάζοντας selfie φωτογραφίες. Όσο για τους μικρούς μας φίλους, με τη βοήθεια της δημιουργού origami Ηλέκτρας Νέγκα θα φτιάξουν πρωτότυπες κατασκευές από χαρτί υγείας και θα «μαγειρέψουν» παραμύθια με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα παιδικών βιβλίων Κώστα Στοφόρο και τη μαγική τράπουλα της Παραμυθοκουζίνας του, μαθαίνοντας με τον πιο δημιουργικό τρόπο ότι κανένας δεν αξίζει την απομόνωση, πόσο μάλλον ένας ασθενής.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου