Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015

Ένα μπαζάρ γεμάτο ...αναμνήσεις (αλλά και μέλλον)

Ενσωματωμένη εικόνα 1
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR

 TOY ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του που ξεκινάει από τις  12 Δεκεμβρίου έως τις 3 Ιανουαρίου στον χώρο του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης στην οδό Τριπόδων 23 στην Πλάκα.

Δωράκια με άρωμα παλιού σχολικού βιβλίου: βιβλία, κοσμήματα, γούρια, καδράκια, αφίσες, στολίδια,  αλλά και το μικρό μας βιβλιοπωλείο, θα ενισχύσουν τη λειτουργία του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και θα μας δώσει την ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά, να συζητήσουμε και να σας κάνουμε γνωστούς  τους στόχους μας και τις δράσεις μας.
Τα έσοδά του ενισχύουν τη λειτουργία του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και τον εμπλουτισμό των συλλογών  του.
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, παραμύθια  και  εργαστήρια με κατασκευές περιμένουν τους μικρούς μας φίλους για να τους κρατήσουν συντροφιά.
Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου μπορείτε να δείτε και την περιοδική έκθεση με παλιά παιχνίδια από τη συλλογή του Δημήτριου Κοντολέων.

Σε συνεργασία με το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού μαζεύουμε βιβλία και παιχνίδια για να τα δώσουμε σε παιδιά που τα έχουν περισσότερη ανάγκη.


Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης
Τριπόδων 23, Πλάκα
(πλησιέστερος σταθμός Μετρό Ακρόπολη)
E:  info@ekedisy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου