Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Για το σεμινάριο στη Λέρο στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Το Σάββατο 7 Μαΐου στις 7 το απόγευμα, στο περίπτερο των εκδόσεων Κηφισιά και Κηφισιά News στην 68η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, οι συγγραφείς Έρικα Αθανασίου, Άννα Βασιλειάδη και Κώστας Στοφόρος   θα ενημερώσουν για το Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής "Ταξίδι και μυθοπλασία" που θα διεξαχθεί στη Λέρο από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου.


Οι εκδόσεις “Κηφισιά” σε συνεργασία με τους συγγραφείς Κώστα Στοφόρο, Άννα Βασιλειάδη και Έρικα Αθανασίου, καθώς και με λογοτέχνες από τη Λέρο  διοργανώνουν ένα μοναδικό πενθήμερο στη «Μάλτα του Αιγαίου», την ξεχωριστή Λέρο.

Ένα ταξίδι ανακάλυψης και δημιουργικής γραφής. Θάλασσα, ήλιος, χρώματα, αρχιτεκτονική, παραδόσεις, γεύσεις και αρώματα σε έναν μοναδικό συνδυασμό.  Η γνώση και η εμπειρία μετατρέπονται σε δημιουργία.

Η Λέρος είναι ιδανική για όσους ψάχνουν έναν μικρό αλλά φιλόξενο παράδεισο χαλάρωσης κι αναζωογόνησης. Ένα νησί με πλούσια ιστορία, κάστρα,  υπέροχες παραλίες, παραδοσιακό χαρακτήρα και ήρεμους ρυθμούς ζωής.

Κοντά στη θάλασσα, στο χτισμένο αμφιθεατρικά στον κόλπο του Κριθωνίου,  ξενοδοχείο, Crithoni’s Paradise Hotel, στην πέργκολα, δίπλα στην πισίνα, θα διεξάγεται το Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής «Ταξίδι και μυθοπλασία».



Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου