Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Καλικαντζα-Ρω- νουμε στη Θεσσαλονίκη!



Την Παρασκευή, στις 29-11-2013, στις 6.00 το απόγευμα, σας περιμένουμε στην Αίθουσα Τέχνης Ρώ, Ρωμανού 5, για να παραμυθομαγειρέψουμε!

Αφού έκανε τον Παρθενώνα Παρελθώνα, αφού έφερε δίπλα- δίπλα την Ακρόπολη με το Λευκό Πύργο, πάντρεψε τον Κυνηγό της Κοκκινοσκουφίτσας με την Άριελ και τον Σούπερμαν με τη Χιονάτη, η Παραμυθοκουζίνα αποφάσισε φέτος να φέρει πιο νωρίς τους Καλικάντζαρους στη Θεσσαλονίκη -μήπως και μας χαρίσουν λίγο γέλιο με τα καμώματά τους.
Σας περιμένουμε όλους στο ΡΩ να Καλικαντζα-ρω-σουμε, φτιάχνοντας τα δικά μας παραμύθια με τη βοήθεια της Μαγικής Τράπουλας.
Κι επειδή κάποιοι είπαν πως πρέπει να έρθουν παιδιά 6- 12 ετών, εσείς ξέρετε: Ελάτε κι ας είσαστε 3 ή και 73 λέγοντας ψέματα για την ηλικία σας.
Άλλωστε σκανταλιές θα κάνουμε, παίζοντας, τραγουδώντας, ζωγραφίζοντας και φτιάχνοντας παραμύθια.
Ελάτε να κλίνουμε μαζί σε όλους τους χρόνους το νέο ρήμα Καλικανταρώ (Καλικαντζαρείς, Καλικαντζαρεί κλπ) που πάει να πει κάνω αταξίες χωρίς να με πάρουν είδηση!

Μαζί μας θα είναι οι δημιουργοί της διάσημης -από τη Σαγκάη μέχρι το Ωραιόκαστρο- Παραμυθοκουζίνας: Στεφανία Βελδεμίρη (λέει ότι είναι ζωγράφος) και Κώστας Στοφόρος (υποστηρίζει ότι είναι συγγραφέας)

Για να μάθετε περισσότερα για τις …τρέλες μας:
http://paramithokouzina.blogspot.gr/

Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στο τηλ. του εικαστικού χώρου Ρώ: 2310226552 ή στο κινητό της Στεφανίας 6976432625
Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ
Ευχαριστούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου