Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Πως συμμαζεύτηκαν τα πάντα!


Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα κοριτσάκι που το έλεγαν Διαμαντένια. Η Διαμαντένια είχε φύγει από το χωριό της και πήγε στο διπλανό χωριό για να πάρει λεμόνια. Έπρεπε όμως να γυρίσει στο σπίτι της για να κάνει δουλειές και έτσι έφυγε βιαστικά για να γυρίσει πίσω. Από την βιασύνη της, αντί να πάρει λεμόνια, πήρε μήλα.

Στο χωριό υπήρχε ένας νόμος που τα κορίτσια απαγορεύονταν να δαγκώνουν μήλα. Η Διαμαντένια όμως δάγκωσε όλα τα μήλα. Πριν την πιάσουν ήθελε να φύγει και να πάει στην γιαγιά της αλλά δεν μπορούσε. Ευτυχώς την βοήθησε ο παππούς της και φτάσανε όλοι μαζί στην γιαγιά που την έλεγαν Βασιλική.

Η κακιά μάγισσα, που είχε βγάλει τον νόμο για τα μήλα, μεταμόρφωσε την Διαμαντένια σε κουρτίνα. Η κουρτίνα ήταν στην τάξη και έτσι συμμάζεψε όλη τη βιβλιοθήκη του σχολείου. Τότε ήταν που εμφανίστηκε και ο αντίπαλος της Διαμαντένιας ο Οδυσσέας που είχε διαβολικές ικανότητες και έφτιαχνε φίλτρα. Μεταμόρφωσε τη Διαμαντένια πάλι σε κορίτσι και την έβαλε να του πλύνει όλα τα ρούχα.

Τότε εμφανίστηκε η Ελίζαμπεθ με τον Ηρακλή που είχαν συμμαζέψει, μόλις, όλα τα παιδικά δωμάτια του κόσμου. Έβαλαν στη θέση τους όλες τις πεταλούδες, τους δράκους ακόμη και τα λουλούδια.

Ο Ηρακλής με την Διαμαντένια αγωνίστηκαν σε αλογοδρομίες και ο Ηρακλής νίκησε. Η Ελίζαμπεθ τον παντρεύτηκε γιατί ήταν μεγάλος και γενναίος. Στον γάμο πήγαμε όλοι και ήρθε και η αληθινή Μπάρμπι που τραγουδάει και ο Σπάιντερμαν! Η νύφη και ο γαμπρός φορούσαν πρωτομαγιάτικα στεφάνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου