Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015

Η Παραμυθοκουζίνα κλείνει τα τέσσερα χρόνια και θυμάται: Μέρος 2ον -Κόρινθος

Συνέχεια από το προηγούμενο

 ...Μετά το Θησείο και τη Θεσσαλονίκη η "Παραμυθοκουζίνα" στα τέλη Νοεμβρίου του 2011 επισκέπτεται την Κορινθία. Είναι η πρώτη συνεργασία με μια ξεχωριστή φίλη και επιστήμονα (διαιτολόγο -διατροφολόγο) την Ιωάννα Αδαμίδου.
Μαζί της θα έχουμε την ευκαρία να επισκεφθούμε αργότερα και ένα σχολείο και μέσα από το παραμύθι να μάθουμε στα παιδιά τους κανόνες της σωστής διατροφής:

"Σάββατο στην Κόρινθο, Κυριακή στο Βραχάτι, μαθαίνουμε πως να κάνουμε τα κουνουπίδια γαριδάκια και το μπρόκολο… σουβλάκι!
Το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι, μαζί με την Ιωάννα Αδαμίδου MS, RD διαιτολόγο- διατροφολόγο και βιολόγο, θα βρεθούμε στο βιβλιοπωλείο Οικονόμου, όπου θα μιλήσουμε για το θέμα "Παιδί & διατροφή" παίρνοντας αφορμή από τα βιβλία μου "Γονείς για πρώτη φορά" και "20 σεφ, 11 μαμάδες κι εγώ"

Το βιβλιοπωλείο Οικονόμου βρίσκεται στο κέντρο της πόλης (Πυλαρινού 61, Κόρινθος -τηλ. 27410-28658) Σας περιμένουμε να μιλήσουμε από κοντά, να λύσουμε πιθανές απορίες και να μοιραστούμε νόστιμα μυστικά, που κάνουν πιο ελκυστική την υγιεινή διατροφή...

Το Σάββατο θα μείνω στην Κόρινθο, οπότε όσοι ενδιαφέρεστε θα έχουμε το χρόνο να τα πούμε από κοντά και αν συζητήσουμε ακόμη περισσότερο.

Την Κυριακή το πρωί, μαζί με την Ιωάννα Αδαμίδου θα πάμε στο Βραχάτι, όπου στις 11 θα μιλήσουμε για το ίδιο θέμα στο βιβλιοπωλείο Μπιτσάκου (τηλ. 27410-51133)
Τον Φεβρουάριο του 2012 η "Παραμυθοκουζίνα" επέστρεψε στην Κορινθία, πάλι με την Ιωάννα Αδαμίδου., σε ένα Δημοτικό Σχολείο αυτή τη φορά:

 
Οι εντυπώσεις εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου