Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Κυριακή 3 Απριλίου: Η Κούπα του Πτολεμαίου στην Αγία Παρασκευή!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου (2 Απριλίου) και την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου), ο Σύλλογος Γονέων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής διοργανώνει Εβδομάδα Βιβλίου από τις 2 ως τις 10 Απριλίου 2016

Την Παρασκευή 3 Απριλίου θα βρίσκομαι κι εγώ εκεί, στις 6 το απόγευμα με την "Κούπα του Πτολεμαίου" Θα μιλήσουμε για το βιβλίο, θα φτιάξουμε μαζί με τα παιδιά ένα  ...Μυστήριο στην Αγία Παρασκευή και θα ζωγραφίσουμε νέες "Κούπες του Πτολεμαίου"

Η Εβδομάδα Βιβλίου περιλαμβάνει τις παρακάτω εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του σχολείου (Λυκούργου και Αρτεμώνος): 
Έκθεση Βιβλίου - Έναρξη: Σάββατο 2/4 7:00 μ.μ.
Ανοιχτή από Κυριακή 3/4 ως και Κυριακή 10/4,
κάθε απόγευμα από τις 6:00 ως τις 8:00
Για παιδιά και ενήλικες. Τα κέρδη θα διατεθούν σε βιβλία για τη βιβλιοθήκη του σχολείου μας 

 Κυριακή 3/4, στις 6:00 μ.μ. 
Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων Κώστας Στοφόρος μιλά στα παιδιά για την Κούπα του Πτολεμαίου (το τελευταίο του βιβλίο) και τα καλεί να τη ζωγραφίσουν. 

 Σάββατο 9/4, στις 6:00 μ.μ. 
Η υπεύθυνη της Λέσχης Ανάγνωσης του Δήμου Αγίας Παρασκευής και  συγγραφέας παιδικών βιβλίων Λίλα Πατρόκλου συζητά με τα παιδιά των Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξεων. Επίσης, σας υπενθυμίζουμε τις ήδη προγραμματισμένες συζητήσεις του Συλλόγου μας: 

         Κυριακή 3/4, στις 6:00 μ.μ.
Διαχείριση των δυσλειτουργικών συμπεριφορών των παιδιών. Τρόποι συνεργασίας του σχολείου με την οικογένεια, με τον κ. Αλεξόπουλο Δημήτρη, Σχολικό Σύμβουλο και πρώην εκπαιδευτικό του σχολείου μας. 
          Κυριακή 10/4, στις 6:00 μ.μ.
Βιολογικές επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, με ομιλητές τους γονείς του σχολείου μας, κ. Παπαδόπουλο Δημήτρη, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Περιβαλλοντολόγο Μηχανικό και κ. Μπαλάσκα Αθανάσιο, Φυσικό Ραδιοηλεκτρολόγο και εκπαιδευτικό στο 1ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής.

Οι συζητήσεις αυτές απευθύνονται στους γονείς κι έτσι μπορούμε να τις παρακολουθήσουμε όσο τα παιδιά μας θα συμμετέχουν στις παράλληλες εκδηλώσεις της Εβδομάδας Βιβλίου.


7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής
Λυκούργου και Αρτέμωνος  (περιοχή Παραδείσου Αγίας Παρασκευής)
(βρείτε μας στο χάρτη εδώ) 
Τηλέφωνο: 2106012914
Ηλεκτρονική διεύθυνση: mail@7dim-ag-parask.att.sch.gr
Χάρτης με τα όρια της σχολικής μας περιφέρειας και οι οδοί που περιλαμβάνονται

ΟΡΙΑ 7ου ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου