Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016

Χώρα Ελλάδα Μας Γλυκιά

Μια ιδιαίτερη προσπάθεια σύνθεσης ενός τραγουδιού έφτασε στην ολοκλήρωση της.
Μια προσπάθεια που ξεκίνησε με αφετηρία το Greek School of Bucharest ''Athena'' και ταξίδεψε σε 5 ηπείρους, 9 χώρες και στην οποία συμμετείχαν Έντεκα Ελληνικά Σχολεία από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Απώτερος στόχος, η σύνθεση ενός τραγουδιού, δημιουργία αποκλειστικά και μόνο μαθητών Ελληνικών Σχολείων της Ελλάδας και Εξωτερικού που στόχευε στην συνεργασία και την αλληλεγγύη των μαθητών από κάθε γωνιά της γης και την κοινή μελωδική τους έκφραση της αγάπης τους για την Ελλάδα.
Αυτή η προσπάθεια ολοκληρώθηκε. Ακούστε το εδώ:
Χώρα Ελλάδα Μας Γλυκιά.

1 σχόλιο:

 1. Το "Χώρα Ελλάδα Μας Γλυκιά" με χορό από τους μαθητές και τις μαθήτριες των 11 Ελληνικών Σχολείων που Συμμετείχαν.

  Οι μαθητές και μαθήτριες των εμφανιζόμενων Σχολείων, συνοδεύουν "χορευτικά" το αντίστοιχο κομμάτι του τραγουδιού που οι ίδιοι έγραψαν.

  Το "Χώρα Ελλάδα Μας Γλυκιά" με πρωτοβουλία του Greek School of Bucharest ''Athena'' ταξίδεψε σε 9 χώρες και 5 ηπείρους, ενώνοντας τα αισθήματα των παιδιών με ένα μοναδικό σκοπό: Την έκφραση της αγάπης τους για την Ελλάδα.

  Τους αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια τόσο στα ίδια τα παιδιά όσο και στους δασκάλους και καθηγητές τους για την πλήρη υποστήριξη τους στην ολοκλήρωση της ιδιαίτερης αυτής προσπάθειας.

  To link με το χορευτικό, ακολουθεί:

  https://youtu.be/tDnUOWUguYo

  ΑπάντησηΔιαγραφή