Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς και περίπατος στη Πλάκα

 Αποτέλεσμα εικόνας για Σεμινάριο μουσείο σχολικης ζωής
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παραμυθιού που οργανώνουν ο Δήμος Χαλανδρίου και το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς του Χαλανδρίου με προτεραιότητα στους εκπαιδευτικούς των τεσσάρων σχολείων που έχουν κληθεί να μετέχουν με δράσεις τους  στο Φεστιβάλ (1ο, 3ο , 4ο & 9ο Δημοτικό  Χαλανδρίου).

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου (4.00 μ.μ. - 6.30 μ.μ.) στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης (Τριπόδων 23, Πλάκα – στάση Μετρό Ακρόπολη).


Αποτέλεσμα εικόνας για Χαλάνδρι πλατεία βρυση
Το σεμινάριο αυτό έχει ως σκοπό την εξοικείωση των εκπαιδευτικών με τη δημιουργία παραμυθιών μαζί με τα παιδιά, βασισμένων στην ιστορία της κάθε περιοχής του Χαλανδρίου, όπου εστιάζονται οι δράσεις του Φεστιβάλ (Πολύδροσο, Συνοικισμός, Κάτω Χαλάνδρι, Πλατεία Χαλανδρίου).


Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί και εκπαιδευτικός περίπατος στην Πλάκα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Τετάρτη 15 Μαρτίου στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο είτε τηλεφωνικά στο 210.6820464 είτε ηλεκτρονικά στο aetopoli@otenet.gr σημειώνοντας «Φεστιβάλ Παραμυθιού: σεμινάριο για εκπαιδευτικούς». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου