Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Ο εμίρης του Κατάρ στη Λέρο! (...και δεν είναι παραμύθι!)

Image may contain: sky, ocean, mountain, outdoor, nature and water

Νομίζω ότι σήμερα βγάζουμε είδηση!

Έγκυροι κύκλοι από τη Λέρο με ενημερώνουν ότι κατέπλευσε σήμερα προκειμένου να μετέχει στη Βραδιά παραμυθιού και σε άλλες δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λέρου ο Σεΐχης/ Εμίρης του Κατάρ!!!! 

Η σημερινή φωτογραφία από την Αγία Μαρίνα είναι κλεμμένη από τη σελίδα στο facebook Λεριού φίλου και πιθανολογώ ότι απεικονίζει τη θαλαμηγό του Σεΐχη/ Εμίρη. Πείτε παρακαλώ του Σεΐχη/ Εμίρη να μη φύγει ακόμα. Θα χρειαστούμε τη θαλαμηγό για τις δράσεις μας. Επίσης κάποιος να του δώσει μια πρόσκληση!

Πέρα από αστεία, όλη η Λέρος σήμερα έχει κατηφορίσει στην Αγία Μαρίνα προκειμένου να διαπιστώσει την ακρίβεια της είδησης

Για ενημέρωση του Εμίρη:


Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 1 & 2 Ιουλίου θα βρεθώ στη Λέρο, όπου σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και το Βιβλιοπωλείο "Το Στέκι" του φίλου και συμπολεμιστή στο ηρωικό 588 Πέτρου Κωνσταντάρα, έχουμε ετοιμάσει δυο βραδιές με δράση και παραμύθια.Το Σάββατο το βράδυ στις 8μμ με τη στήριξη των εκδόσεων Μίνωας, οργανώνουμε ένα διαφορετικό κυνήγι θησαυρού με σημείο εκκίνησης τη Δημοτική Βιβλιοθήκη.  Θα αναζητήσουμε έναν Χαμένο Μύθο του Αισώπου που είναι κρυμμένος στον Πλάτανο.

Οι «κακοί» το έσκασαν από τη Σάμο και βρέθηκαν στη Λέρο, όπου έκρυψαν τον Μύθο. Εμείς θα μπορέσουμε να τον ανακαλύψουμε;

Βοηθοί στην εξερεύνησή μας θα είναι ο Υπεύθυνος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Δημήτρης Σταματέλος και η Νηπιαγωγός και μέλος της Θεατρικής Ομάδας Λέρου Φανή Ιωαννίδου. Θα είμαι κι εγώ εκεί με τον "Χαμένο μύθο του Αισωπου" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας...  

Τη Κυριακή το βράδυ -πάλι στις 8μμ- θα κατηφορίσουμε στην Αγία Μαρίνα και στον Φάρο, πλάι στη θάλασσα θα οργανώσουμε μια Βραδιά Παραμυθιού.

Με αφορμή τα βιβλία «Ο Κώδικας της Λέρου» και «Η πέμπτη πόλη των Δωριέων» (εκδόσεις Κέδρος), μικροί και μεγάλοι θα δημιουργήσουν και  θα παίξουν παραμύθια βασισμένα στην ιστορία της Λέρου με τη βοήθεια της Μαγικής Τράπουλας των Παραμυθιών.

Μαζί μας η εκπαιδευτικός Έλενα Κτιστάκη και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της Αγίας Μαρίνας που μας έχουν ετοιμάσει εκπλήξεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου