Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Στο πλευρό της Σάμου τα προϊόντα Endless

 


Δεν συνηθίζω τέτοιου είδους αναρτήσεις, αλλά όταν διάβασα την είδηση σκέφτηκα πόσο λίγες ελληνικές επιχειρήσεις έχουν δείξει τέτοιου είδους κοινωνική ευαισθησία κι έτσι αποφάσισα να κάνω αυτή την ανάρτηση ως παράδειγμα προς μίμηση.

Ακόμη για να θυμίσω ότι έχει σημασία να σκεφτόμαστε πριν πάμε να αγοράσουμε προϊόντα διαφόρων χωρών που κάθε άλλο παρά φιλικές έχουν αποδειχθεί για την Ελλάδα και να προτιμούμε τα ελληνικά ειδικά από επιχειρήσεις που αποδεικνύουν έμπρακτα την ...ελληνικότητα τους!

Στο πλευρό της Σάμου τα προϊόντα Endless 

Την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμόπληκτους της Σάμου, ανέλαβε η ελληνική εταιρεία επεξεργασίας χάρτου και παραγωγής υγρών απορρυπαντικών Εurochartiki, με το ευρέως γνωστό εμπορικό σήμα Endless. 

Με το νησί να μετράει ακόμα τις πληγές του μετά τον καταστροφικό σεισμό, η εταιρεία εξασφάλισε και απέστειλε είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας (χαρτοπετσέτες, χλωρίνες, υγρά πιάτων κλπ,) τα οποία και διανεμήθηκαν με τη βοήθεια του Δήμο της Σάμου στους σεισμόπληκτους του νησιού.

«Με μοναδικό γνώμονα την ανακούφιση του πόνου των συνανθρώπων μας στη Σάμο, στηρίζουμε με  ανθρώπινη αλληλεγγύη και σεβασμό όλους τους πληγέντες», δηλώνει η εταιρεία, ενώ σημειώνει: «Παραμένουμε πιστοί στα ανθρωπιστικά μας ιδεώδη και παρόντες σε κάθε είδους αναδυόμενη ανάγκη της κοινωνίας μας, προσφέροντας με κάθε δυνατό τρόπο».


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου