Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Ο Μπλούντι

 

Μπλούντι 

 της Παναγιώτας Ταρασουλέα

 

-Πεινάω πολύ, πολύ, πολύ! Υπερβολικά πολύ! Λιμοκτονωωώ! Σώστε με! Πεθαίνω! είπε ο Μπλούντι και έπεσε θεατρικά στο πάτωμα, βγάζοντας θορύβους όπως: ουουου,ιιι, οοοο  και στο τέλος το ξεψυχισμένο αα!

Χειροκροτήματα ακούστηκαν σε όλη την αίθουσα. Οι φίλοι του, που υποκλινόντουσαν, δεν πήραν χαμπάρι πως το αστέρι της βραδιάς, ο Μπλούντι, δεν είχε σηκωθεί, ούτε είχε κουνηθεί από την ΨΕΥΤΙΚΗ πεθαμένη του θέση.

-Μπλούντι, θα μου δώσεις ένα αυτόγραφο;, τον ρωτάει μια φωνή μέσα από το συνωστισμένο κοινό. Εκείνος όμως δεν απάντησε.

Νεκρική σιωπή απλώνεται στην αίθουσα. Τον πλησιάζουνε, προσπαθούν να δουν τι συμβαίνει, βάζουν το αυτί τους στην καρδιά του και...

-Μπαααααααααααααααααμ! Χα,χα, χα,χα, χα,χα, χα, χα,χα, χα,χα! Την πατήσατε κορόιδα! λέει ο Μπλούντι σκάζοντας από τα γέλια και πιάνοντας με τα φουντωτά του χέρια την χνουδωτή του κοιλιά. Με ένα τεράστιο χαμόγελο που φτάνει για να δει κανείς τα θεόρατα, παράξενα, τερατώδη του δόντια, ο άτακτος Μπλούντι αποχωρεί ευχαριστημένος με τον εαυτό του. Δεν είχε συναίσθηση για να καταλάβει τον θυμό των άλλων. Δεν μπορούσε να καταλάβει την νοοτροπία των ανθρώπων. Αλλά είχε  ένα καταπληκτικό χάρισμα. Μην το ξεχνάμε αυτό!! Ο Μπλούντι ήταν μοναδικός, επειδή ήταν εντυπωσιακός ηθοποιός αλλά πάνω απ’ όλα ΤΕΡΑΣ.

Ταυτότητα του Μπλούντι

 

Όνομα

Μπλούντι

Επίθετο

Τρούντης

Θρησκεία

τερανισμός

Επάγγελμα

τερασιτέχνης ηθοποιός

Χόμπι

τεροφάρσες

Αγαπημένο φαγητό

τεροσουφλέ

Γενέθλια

32 Τερανουαρίου

Γιορτή

30 Τεροφεβρουαρίου

 

 


                         Ο Μπλούντι κατά την έξοδό του από το θέατρο.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου