Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

Οι Burger Project στην Παραμυθοκουζίνα!Σιγομουρμούριζα για καιρό την καταπληκτική τους διασκευή του Εθνικού Ύμνου από την ταινία  "Απ' τα κόκαλα βγαλμένη". Τώρα θα τους έχω μαζί μου την Πέμπτη 13 Μαρτίου στις 7μμ στην Παραμυθοκουζίνα στον Ifeelkid!

Οι Burger Project θα γεμίσουν το στούντιο μουσικές και τραγούδια από το ολοκαίνουργιο και πολυαναμενόμενο CD τους με τίτλο «Μαμά, θα κάνω μπάντα», με 13 πρωτότυπα τραγούδια και μουσικές εμπνευσμένες απ'την παράσταση τους στον «Ελληνικό Κόσμο».

Αξίζει να πω, για όσους δεν το γνωρίζουν ήδη, ότι ήδη έχουν επιστρέψει -όπως όλοι οι καλοί  ...δολοφόνοι-  στον τόπο του εγκλήματος με το «Μαμά, θα κάνω μπάντα» Vol.2
για έξι μόνο παραστάσεις το Μάρτιο και τον Απρίλιο. Με τη γνωστή ενέργεια και το χιούμορ που τους διακρίνει επί σκηνής, οι Burger Project στήνουν μια μοναδική περφόρμανς, με στόχο να μπολιάσουν τους μικρούς μας φίλους με τον ιό της μουσικής, να τους μεταδώσουν τη μαγεία του ρυθμού και της μελωδίας και να τους διασκεδάσουν!

Η δημιουργική παρουσίαση των οργάνων και ο ρόλος τους σε ένα μουσικό συγκρότημα, ο αυτοσχεδιασμός, οι πολλαπλές δυνατότητες της φωνής, τα «μυστικά» του ρυθμού στο χορό και το τραγούδι, είναι ορισμένα από τα θέματα που φέρνουν τα παιδιά κοντά στη μουσική και διεγείρουν τη φαντασία τους. Tα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση, είτε επαναλαμβάνοντας ρυθμικά και μελωδικά μοτίβα είτε τραγουδώντας όλα μαζί. Στο τέλος, τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν και η ζωντανή μουσική και ο χορός ξεσηκώνουν τη διάθεση μικρών και μεγάλων!


Οι Burger Project είναι ένα από τα πλέον δραστήρια μουσικά συγκροτήματα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής. Ξεχωρίζει για τη θεατρικότητα, το χιούμορ και την ενέργεια στις ζωντανές του εμφανίσεις. Με σημαντική εμπειρία στη μουσική αγωγή των παιδιών, οι Burger Project προετοιμάζουν τους μουσικούς του αύριο!

Στην Παραμυθοκουζίνα θα μας βοηθήσουν να φτιάξουμε ολοκαίνουργια παραμύθια μουσικά παραμύθια. Αν θέλετε να τους ρωτήσετε κάτι ή να επικοινωνήσετε μαζί τους, μπορείτε να στείλετε μειλ στο radio@ifeelkid.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου