Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Μια μουσικο -θεατρική Συνωμοσία εν ονόματι της …Χιονάτης!



Μια μουσικο -θεατρική Συνωμοσία εν ονόματι της …Χιονάτης!

Η Χιονάτη, ο Εγωιστής Γίγαντας, η Κοκκινοσκουφίτσα, ο Κυανοπώγων και η υπόλοιπη παρέα τους, μας δίνουν ραντεβού την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στις 7.00 το απόγευμα στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης για να συνωμοτήσουμε!

Αφορμή το βιβλίο του Κώστα Στοφόρου «Η Συνωμοσία της Χιονάτης -30 μικρές ιστορίες για μεγάλους» που κυκλοφόρησε πρόσφατα με εικονογράφηση της Έλλης Λαμπαδαρίδου από τις εκδόσεις Βακχικόν.

Με αλυσοδεμένους εικονογράφο και συγγραφέα, δυο νέοι μουσικοί  η τσελίστα Φαίδρα Κωνσταντινίδη και ο κιθαρίστας Βασίλης Λουκόπουλος θα ντύσουν μουσικά τις μικρές ιστορίες που θα παρουσιάσει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο η ηθοποιός και σκηνοθέτης Ίρις Χατζηαντωνίου.

Τι όμως συμβαίνει σε αυτές τις τριάντα μικρές ιστορίες που θα αναβιώσουν στους χώρους του Μουσείου;

Να τι γράφει στο οπισθόφυλλο του βιβλίου:

"Η Χιονάτη συνωμοτεί με τον κυνηγό του παλατιού, η μικρή Γοργόνα ζει με τον πρίγκιπά της στον βυθό, ο Μολυβένιος Στρατιώτης τριγυρνά σε κακόφημα στέκια, ο Εγωιστής Γίγαντας ασχολείται με το real estate, ο Ψεύτης Βοσκός γίνεται μεγιστάνας του πλούτου και ο Παπουτσωμένος Γάτος ο ιδρυτής του “Black Friday”…
Οι ήρωες των παραμυθιών εμφανίζονται κυριολεκτικά αγνώριστοι, σε αυτές τις τριάντα μικρές ιστορίες που έρχονται να ανατρέψουν κάθε είδους στερεότυπα"
Θα είναι μια βραδιά με πολλές ακόμη εκπλήξεις (σιγά μη τις αποκαλύψουμε!)

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Πληροφορίες: Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, Τριπόδων 23, Πλάκα -στάση Μετρό Ακρόπολη, τηλ. 210-3250341

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου