Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Ένας νέος πολυχώρος στη Γλυφάδα με ξεχωριστές δημιουργίες

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Το Art Alive (Πανώπης 5), είναι ένας νέος πολυχώρος που εγκαινιάζεται στην Γλυφάδα αυτό το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου με πολλές εκπλήξεις. 

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους και η αγαπημένη φίλη Αναστασία Νικολάου, που παράγει ...μαγεία:

Η εικόνα ίσως περιέχει: καπέλο




Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.Η εικαστικός ψηφιδογραφίας Αναστασία Νικολάου γεννήθηκε το 1974 και ζει στη Γλυφάδα και δημιουργεί έργα σύγχρονου ψηφιδωτού τα τελευταία 16 χρόνια.
Η αγάπη της για το περιβάλλον και τη φύση και το υλικό που εφάρμοσε στην τέχνη της είναι sea glass με μεικτή τεχνική.
Στην πορεία μάρμαρο, βότσαλα,σμάλτο σε ξύλο , μέταλλο κ.α. Από το 2011 έχει συμμετάσχει σε 20 ομαδικές εκθέσεις και το 2014 πραγματοποίησε την πρώτη της Ατομική έκθεση.
Έχει διδάξει σε παιδιά και ενήλικες.
Μαθήτευσε ζωγραφική με την ζωγράφο Αφροδίτη Κροντήρη και ψηφιδογραφία με τον Άγγελο Γαλάνη και την Όλγα Γουλανδρή.




Για το Art Alive
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δημιουργικής Τέχνης και Απασχόλησης -ART ALIVE-ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Γλυφάδα, αρχές Νοεμβρίου και ήδη απαριθμεί αρκετά μέλη και φίλους τόσο στο Δήμο όσο και σ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Σύλλογος -ART ALIVE- εστιάζει τις δράσεις του στην προστασία του Περιβάλλοντος.
Προωθεί την επαναχρησιμοποίηση όλων των υλικών που αβίαστα πετάμε στα σκουπίδια όταν νιώθουμε πως δεν αποτελούν πια αγαθό για εμάς.
Οι προσπάθειες του Συλλόγου είναι να ευαισθητοποιήσει τα μέλη, σε διαρκή δημιουργική αναζήτηση τρόπων επαναχρησιμοποίησης των αντικειμένων και υλικών που διαθέτει.
Ένας ζωντανός πυρήνας ανθρώπων με αγάπη για την ζωή και την τέχνη ενώνουν τις ιδέες και τις δυνάμεις τους. Σε συλλογικό επίπεδο με μοναδική επιδίωξη την καλυτέρευση της ποιότητας της καθημερινότητας με σεβασμό στο περιβάλλον που μας φιλοξενεί όλους και οφείλουμε να το συντηρούμε για τους απογόνους μας.
Στον πολυχώρο που στεγάζετε ο Σύλλογος -ART ALIVE- , καθημερινές συναντήσεις και δραστηριότητες έχουν δημιουργήσει μια όαση δημιουργικότητας με άμεσα ανταποδοτικά οφέλη για τους φίλους και τα μέλη του.
Στο ηλιόλουστο σπίτι του Συλλόγου -ART ALIVE- πραγματοποιούνται μαθήματα κατασκευών από όλη την γκάμα των πρώτων υλών που μας προσφέρουν τα ανακυκλώσιμα.
Ακόμα εκθέσεις, παρουσιάσεις και ομιλίες αλλά και ψυχαγωγικά διασκεδαστικά δρώμενα

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου