Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικη Συνωμοσία της Χιονάτης


Αποτέλεσμα εικόνας για snow white frida kalo"
Χριστουγεννιάτικη  Συνωμοσία της Χιονάτης
στο Πόρτο Κάγιο

Η Χιονάτη δεν μπορεί να σταθεί ούτε στιγμή ήσυχη. Κι έτσι στήνει μια νέα Συνωμοσία, πριν φύγει ο χρόνος και με αισιοδοξία γιατί αρχίζουν να μεγαλώνουν οι μέρες!

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 3.00 το μεσημέρι, δύο αφηγητές, δυο μουσικοί και ένας συγγραφέας επί σκηνής σε μια ξεχωριστή παράσταση αφήγησης με ζωντανή μουσική στο Πόρτο Κάγιο (Γαρυττού 112, Αγία Παρασκευή)

 Όπου οι ήρωες των παραμυθιών εμφανίζονται κυριολεκτικά αγνώριστοι, σε μικρές ιστορίες που έρχονται να ανατρέψουν κάθε είδους στερεότυπα.

Μια ξενάγηση από την ρηχή πραγματικότητα του καιρού μας στο βυθό των παραμυθιών και αντίστροφα.

Η αφήγηση μπλέκει με τη μουσική από jazz standarts , με μελωδίες γνωστές που αγαπήσαμε και την παρουσία του ίδιου του συγγραφέα.

Οι παραστάσεις του «Παραμυθανθού», εκτός των άλλων, χαρακτηρίζονται από τη χρήση μουσικής που σηματοδοτεί αφηγηματικά, συμπληρώνει και αλληλεπιδρά με την αφήγηση. Ήχοι, μουσικές και τραγούδια, που γράφονται ειδικά για τα παραμύθια, παρουσιάζονται ζωντανά από τους μουσικούς και τους αφηγητές επί σκηνής.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Παράσταση αφήγησης με ζωντανή μουσική, Βασισμένη στο βιβλίο του Κώστα Στοφόρου «Η Συνομωσία της Χιονάτης» (Εκδόσεις Βακχικόν)

Ομάδα αφήγησης Παραμυθανθός

Αφήγηση: Δημήτρης Μάλλης – Καλλιρρόη Μουλά και ο συγγραφέας Κώστας Στοφόρος
Μουσική: Σωτήρης Σαραντάκος -Δημήτρης Μάλλης

Κόστος: 12 ευρώ -στην τιμή περιλαμβάνεται κρασί και μεζές

Πληροφορίες:

Πόρτο Κάγιο, Γαρυττού 112 Αγία Παρασκευή -κοντά στο Μετρό Χαλάνδρι- τηλ.  21 0600 3352 /6974586419


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου