Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Κατασκοπεία στο Athens Book Space (!) – Σκακιστικό παιχνίδι μυστηρίου

 Κατασκοπεία στο Athens Book Space (!) – Σκακιστικό παιχνίδι μυστηρίου με τον συγγραφέα, Κώστα Στοφόρο



Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 11:00

Το Athens Book Space του Δήμου Αθηναίων και οι εκδόσεις Διόπτρα συνδιοργανώνουν μια βιωματική παρουσίαση του βιβλίου «Το γκαμπί του βασιλιά και το μυστήριο του Πολέριο». Τα παιδιά από 7-12 ετών θα λάβουν μέρος σ’ ένα διαδραστικό παιχνίδι με γρίφους και κρυμμένα αντικείμενα στην αυλή και θα δημιουργήσουν μια δική τους ιστορία (σκακιστικού) μυστηρίου.

*Σε συνεργασία με τον Χρήστο Πιλάλη, μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, διεθνή εκπαιδευτή και διεθνή διαιτητή στο σκάκι.

** Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο τηλ 6974802645 (Τρίτη – Παρασκευή 11.00-19.00 & Σαββατοκύριακο: 10.00-15.00 )


Από την 1η έως τις 30 Δεκεμβρίου, λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, σε έναν φιλόξενο χώρο ανάγνωσης και συζήτησης, οι επισκέπτες του Πάρκου Ελευθερίας θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με σημαντικούς Έλληνες συγγραφείς, να παρακολουθήσουν ομιλίες και να διασκεδάσουν σε διαδραστικά εργαστήρια. Αρκετές από τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Athens Book Space του Δήμου Αθηναίων τον Δεκέμβριο θα έχουν και “άρωμα” Χριστουγέννων.

Παράλληλα, το Athens Book Space του Δήμου Αθηναίων παραμένει ανοιχτό για όλους καθημερινά από Τρίτη έως Παρασκευή 11.00-19.00 και το Σαββατοκύριακο 10.00-15.00 ως ένας χώρος συνάντησης, ανάγνωσης, και χαλάρωσης μέσα στην καρδιά του Πάρκου Ελευθερίας. Όσοι επισκεφτούν τον χώρο, έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης σε έντυπα και ψηφιακά βιβλία, για παιδιά και ενήλικες, καθώς και 24ωρη δωρεάν πρόσβαση σε Wi-Fi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου