Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

9o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «Εκπαίδευση και Πολιτισμός στον 21ο αιώνα»: Yποβολή περιλήψεων μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2024

 




Tο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του ΕΚΕΔΙΣΥ, η Παιδαγωγική Εταιρεία Ελλάδος και η Λεόντειος Σχολή Αθηνών σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πατρών οργανώνουν στις 13-14 Απριλίου 2024 το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο με τίτλο «Εκπαίδευση και Πολιτισμός στον 21ο αιώνα».​

Το Συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη της εκπαίδευσης, εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων και βαθμίδων, μουσειολόγους, μουσειοπαιδαγωγούς, φοιτητές, σπουδαστές, ερευνητές,  εμψυχωτές ομάδων άτυπης εκπαίδευσης και σε όποιον /α ενδιαφέρεται για τις θεματικές του.

Για την αρτιότερη διεξαγωγή του Συνεδρίου υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής με δύο τρόπους: δια ζώσης ή εξ αποστάσεως ασύγχρονα (αποστολή του αρχείου της εισήγησής σας, το οποίο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου).
Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει:
α. Προφορικές ανακοινώσεις (συμμετοχή μόνο με σύγχρονο τρόπο)
β. Θεματικά Συμπόσια (συμμετοχή μόνο με σύγχρονο τρόπο)
γ. Εργαστήρια (συμμετοχή μόνο με σύγχρονο τρόπο)
δ. Ασύγχρονες ανακοινώσεις – e-Posters

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος με προφορική ή αναρτημένη ανακοίνωση ή με εργαστήριο θα πρέπει να στείλουν τον τίτλο και την περίληψη της ανακοίνωσής τους (έως 300 λέξεις) μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα https://ekedisyconf.weebly.com έως τις 27 Ιανουαρίου 2024
Εναλλακτικά τη φόρμα τη βρίσκετe εδώ https://forms.gle/JyhucgpkNfCjkdVB6

 

Υποβολή περιλήψεων: 27 Ιανουαρίου 2024
Ημερομηνία έγκρισης προτάσεων: 29 Φεβρουαρίου 2024
Διεξαγωγή συνεδρίου: 13-14 Απριλίου 2024
Υποβολή άρθρων για τα Πρακτικά: 25 Ιουνίου 2024

ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

  • Συμμετοχή με ανακοίνωση: 60€ (περιλαμβάνει δυνατότητα συμμετοχής σε  βιωματικά εργαστήρια, πρακτικά σε ηλεκτρονική μορφή, βεβαίωση παρακολούθησης και βεβαίωση συμμετοχής σε εργαστήριο). Σε περίπτωση συμμετοχής άνω του ενός συνέδρου ανά ανακοίνωση, ο κάθε σύνεδρος εγγράφεται ξεχωριστά.
  • Παρακολούθηση συνεδρίου: 30€ (περιλαμβάνει δυνατότητα συμμετοχής σε βιωματικά εργαστήρια, πρακτικά σε ηλεκτρονική μορφή, βεβαίωση παρακολούθησης και βεβαίωση συμμετοχής σε εργαστήριο) / 20€ για προπτυχιακούς - μεταπτυχιακούς φοιτητές
  • Για τα Μέλη του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και της Παιδαγωγικής Εταιρείας Ελλάδος το κόστος θα είναι για συμμετοχή με ανακοίνωση 50€ και για την παρακολούθηση του Συνεδρίου 20€.
  • Η καταβολή του χρηματικού ποσού είναι απαραίτητη από όλους τους εισηγητές κάθε ανακοίνωσης για την εγγραφή τους στο Συνέδριο. Μετά την εγγραφή θα δίνονται οδηγίες για την καταβολή του ποσού.

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ‒ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Γραμματεία Συνεδρίου:  Βαγγέλης Τσιμέκας
Iστοσελίδα συνεδρίου: www.ekedisyconf.weebly.com
Ηλεκτρονική διεύθυνση: ekedisyconference@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου