Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Με Ελάσσων.

 


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Με Ελάσσων.

Την ποιητική του συλλογή με τον τίτλο «Μe Ελάσσων», εκδ. Ηδύφωνο, 2023, παρουσιάζει ο Δημήτρης Μάλλης την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα Μελά (Αίθουσα Εκδηλώσεων Κοινότητας Αμπελακίων) στη Σαλαμίνα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

 Έλλη Κορρού-Λεμπέση: Δ/ντρια του Δημ. Σχολείου Σεληνίων, Φιλόλογος, ΜΑ Δημιουργικής Γραφής, ΜΑ Θεατρολογίας, Υποψήφια Διδάκτωρ Θεατρολογίας & Δημιουργικής Γραφής ΕΚΠΑ.

Βικτωρία Δικαιοπούλου: Συγγραφέας, Εκπαιδευτικός Προσχολικής Αγωγής με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή.

Ποιήματα από το βιβλίο θα διαβάσει η Καλλιρρόη Μουλά, εκπαιδευτικός και αφηγήτρια λαϊκών παραμυθιών με μουσική συνοδεία στο πιάνο από πρωτότυπες συνθέσεις για τα ποιήματα από τη Γεωργία Φήμη.

Θα ακολουθήσει μουσικό κέρασμα από τους «Απόπλους»:

Παναγιώτης Τσάμης: φωνή, Δημήτρης Μάλλης; Μπάσο, Γεωργία Φήμη: πλήκτρα, Γιώργος Μπεγέτης: κιθάρα, καχόν, Ελεάννα Τσάμη: τσέλο.

Ο Δημήτρης Μάλης είναι εκπαιδευτικός και αφηγητής, ιδρυτής της ομάδας αφήγησης «Παραμυθανθός». Έχει εκδώσει βιβλία με λαϊκά παραμύθια και ιστορίες δικές του, έχει συμμετάσχει παραμύθια, ποιήματα και διηγήματά του σε συλλογικές εκδόσεις και αρθρογραφεί στον τοπικό τύπο της Σαλαμίνας σε μόνιμη στήλη για το λαϊκό παραμύθι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου