Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



 - ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ -

Οικογενειακή Παράσταση (6+)

"Το ταξίδι των χαμένων πραγμάτων" είναι μια χορό-θεατρική παράσταση για όλες τις ηλικίες, από 6 έως 106 ετών, που πραγματεύεται το θέμα της "απώλειας". Η ιστορία εξελίσσεται σε ένα χώρο που θυμίζει μια σκονισμένη σοφίτα ενός παλιού οικογενειακού σπιτιού. Καθόλη τη διάρκεια του έργου, αρχίζουν να ξετυλίγονται οι σχέσεις μεταξύ τριών αδελφών καθώς περιηγούνται στον χώρο αλλά και στον χρόνο ,που θα γεμίσει νοσταλγία, φαντασία, μυστικά, αναμνήσεις και μυστήρια . Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, έρχονται αντιμέτωπες με μικρές αλλά και μεγαλύτερες απώλειες, που κυμαίνονται από την απώλεια αγαπημένων προσώπων και αγαπημένων αντικειμένων μέχρι την απώλεια της σύνδεσης μεταξύ τους, ακόμη και την απώλεια του ίδιου του χρόνου και της παιδικότητας.

Πώς αυτές οι τρεις νεαρές γυναίκες βρίσκουν στήριξη και παρηγοριά η μία μέσα από την άλλη, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν τις δικές τους ταυτότητες;

Μέσα από ένα μείγμα χιούμορ και ποίησης, ακροβατικών και μίμησης, αυτή η παράσταση ταξιδεύει το κοινό σε ένα φανταστικό ταξίδι όπου υπάρχει χώρος για έντονες αντιθέσεις: γέλιο και δάκρυα, θυμό και αποδοχή.

Πριν από την παράσταση πραγματοποιούνται εργαστήρια για παιδιά (8-12 ετών) .


Συντελεστές

Ερμηνεία/ Σύλληψη : Ισμήνη Slijper, Μυρσίνη Τζαβάρα, Αγγελική Σακελλαρίου 

Φωτιστική Επιμέλεια : Γιώργος Σιντόσης

Δημιουργία αφίσας - προωθητικού υλικού : Αριάδνη Παπουτσάκη

Τρέιλερ- βίντεο : Άρτεμις Τζαβάρα

Εισιτήρια/διοργάνωση: ΚΟΙΝΣΕΠ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ALTERA VITA

 


Πληροφορίες Παράστασης : 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ : 

>ΣΑΒΒΑΤΟ 06/01 στις 19.30 

>ΚΥΡΙΑΚΗ 07/01 στις 13.30 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ : μέσω more.com (Προπώληση " Το ταξίδι των χαμένων πραγμάτων " )


το H.ug Space (Μελιταίων 14, Α. Πετράλωνα) βρίσκεται σε κεντρικό σημείο των Πετραλώνων, σε ελάχιστη απόσταση από τον σταθμό ΗΣΑΠ. η πρόσβαση είναι εφικτή μέσω λεωφορείου ή αυτοκινήτου. δυστυχώς, ο χώρος δεν είναι προσβάσιμος σε άτομα με κινητική αναπηρία.

https://maps.app.goo.gl/k3X3evhgFwMiWYBF8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου