Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

Μια εκπομπή γεμάτη χαμόγελα!Χθες, Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στον ifeelkid με την Παραμυθοκουζίνα κάναμε μια από τις πιο όμορφες εκπομπές της χρονιάς!
Τα παιδιά έκλεψαν φυσικά την παράσταση, πήραν τα μικρόφωνα και ανέλβαν κάποιες στιγμές πλήρως τα ηνία της εκπομπής!
Η Ελεάνα και ο Δημήτρης αποδείχθηκαν ιδανικοί συμπαρουσιαστές κι έτσι τους "έκλεισα" ήδη και για την εκπομπή της Πρωτοχρονιάς!
Η Αγγελική μας μάγεψε με τα τραγουδάκια της, αλλά μας έκανε να ...ζηλέψουμε κιόλας με τα πολλά δωράκια που πήρε καθώς ήταν η τυχeρή του Secret Santa, μιας ωραίας πρωτοβουλίας του "Τι λένε τα στοματάκια τους" και της Αλεξάνδρας Γιούργα. Με την Αλεξάνδρα έχουμε ήδη σχέδια για το 2015.
Να πως είδε τη χθεσινή μας εκπομπή:


Μαζί μας ήταν ακόμη η Ειρήνη, οι δυο Ελένες, ο Γιώργος, η Φωτεινή που έβαλαν κι αυτοί το λιθαράκι τους στην εκπομπή και στο παραμύθι που φτιάξαμε με ηρωίδα την Ελπινίκη, μια κουκουβάγια που έφτιαξε η Ελένη από τα "Μπλεξίματα".
Τελειταίες, αλλά όχι έσχατες οι επίσημες καλεσμένες μας και αγαπημένες συγγραφείς Ράνια Μπουμπουρή και Ιωάννα Σκαρλάτου. Τις αγαπήσαμε ακόμη περισσότερο, μιλήσαμε για τα βιβλία, φτιάξαμε παραμύθι και απάντησαν στις καυτές ερωτήσεις των παιδιών. Η Ράνια που μας ήρθε αργοπορημένη υποσχέθηκε πως θα είναι μαζί μας την Πρωτοχρονιά!

Όλα αυτά μπορείτε να τα ακούσετε ξανά την Κυριακή στις 10 το πρωί που η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου