Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Χριστούγεννα ..."σαν παραμύθι" με τη Λιλή Γάτη στον ifeelkid





Η Χριστουγεννιάτικη Παραμυθοκουζίνα υποδέχεται στο στούντιο του ifeelkid (Χριστούγεννα, 6 το απόγευμα) τη Λιλή Γάτη με αφορμή το "Σαν Παραμύθι" που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις "Εντύποις"

 
Η Λιλή Γάτη γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά πέρασε τα πιο γλυκά χρόνια της ζωής της, τα πρωτοσχολικά, στην πατρίδα της καρδιάς της, στα Καστέλλια Φωκίδας. Σπούδασε Δίκτυα Η/Υ ,κάτι που ξέχασε νωρίς και πλέον εργάζεται στο χώρο του φαρμάκου, ως επιστημονικός συνεργάτης φαρμακευτικής εταιρείας.
 Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών, από την οποία και τιμήθηκε το 2009 με το 1ο Βραβείο στον πανελλήνιο λογοτεχνικό διαγωνισμό της, για την νουβέλα ‘’Εξ αίματος’’. Το 2010 εκδόθηκε το παιδικό διήγημά της ‘’Χελιδονοφωλιά’’, στην ανθολογία με τίτλο ‘’Γεια σου φίλε’’  από τη Σύγχρονη Εποχή. Το 2011 διακρίθηκε με 2ο Βραβείο από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών για το παραμύθι ‘’Η βελόνα’’. Για το διήγημά της "Αθανασία", τιμήθηκε με το Βραβρείο Γιώργης Χαλατσάς στον Β Διαγωνισμό Διηγήματος "Στέλιος Ξεφλούδας" με θέμα Έγκλημα στο Χωριό.
Το "Εξ αίματος" κυκλοφορεί ελεύθερα στο Διαδίκτυο απότ ις εκδόσεις Σαΐτα και μπορείτε να το διαβάσετε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου