Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Οι Περιπέτειες της Έλλης: Το Μαγικό Τρένο και τα πιο νόστιμα μπιφτέκια του κόσμου

Μετά το Μαρούσι η Παραμυθοκουζίνα βρέθηκε στον Πειραιά, όπου με τα παιδιά του 24ου Βρεφονηπιακού Δημοτικού Σταθμού φτιάξαμε ένα νέο παραμύθι με περιπέτειες της Έλλης

 

Το Μαγικό Τρένο και τα πιο νόστιμα μπιφτέκια του κόσμου



Η Έλλη βρίσκεται αιχμάλωτη στη Χώρα των Βρωμάκηδων. Τα μικρά βρωμερά ανθρωπάκια περπατάνε πάνω της και την ταλαιπωρούν με κάθε τρόπο. Μετά, μέσα σε χειροκροτήματα και ζητωκραυγές εμφανίζονται ο Βασιλιάς Βρωμάκης ο Α, η Βασίλισσα Σαλμονέλα και ο Πρίγκιπας Μάξιμος Βρωμάκης ο Β.

Την υποδέχονται στη Χώρα τους, αλλά η υποδοχή τους προκαλεί τρόμο στην Έλλη, ειδικά όταν ακούει τον Πρίγκιπα Μάξιμο να λέει στον Βασιλιά και την Βασίλισσα πως θέλει να την παντρευτεί.
Όταν φεύγουν ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα ο Πρίγκιπας κάθεται μαζί της να της κάνει παρέα. Η Έλλη δεν αντέχει αν τον βλέπει και κυρίως να τον …μυρίζει!
Ύστερα από λίγο εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος, ένας πονηρός Βρωμάκης και προσπαθεί να πείσει την Έλλη να παντρευτεί τον Πρίγκιπα Μάξιμο.
Η Έλλη επιμένει να λέει όχι, αλλά κανείς δεν της δίνει σημασία και όλη η Χώρα των Βρωμάκηδων ετοιμάζεται για τον γάμο.

Ευτυχώς για την Έλλη, ο Μάγος Βασίλης που μένει στην Παλιά Πόλη της Ρόδου και έχει εκεί εγκαταστήσει το Εργαστήριό του, βλέπει στη μαγική του σφαίρα τι συμβαίνει στη Χώρα των Βρωμάκηδων και αποφασίζει να την βοηθήσει.
Φωνάζει τον σούπερ ήρωα Άκη και τους βοηθούς του, του δίνει το Μαγικό Τρένο της Καθαριότητας και τον στέλνει στους Βρωμάκηδες.
Το τρένο πετάει ψηλά και δεν αργεί να βρεθεί πάνω από τη Χώρα των Βρωμάκηδων. Τότε ο Άκης πατάει ένα κουμπί και αμέσως πέφτει από ψηλά σαπούνι και νερό προκαλώντας τρόμος τους Βρωμάκηδες.
Μετά προσγειώνει το τρένο, απελευθερώνει την Έλλη και φεύγουν όλοι μαζί για τη Ρόδο όπου ο Μάγος Βασίλης έχει ετοιμάσει τα καταπληκτικά του μπιφτέκια. Μόλις φτάνουν αρχίζουν όλοι πεινασμένοι να τρώνε τα μπιφτέκια και συμφωνούν πως είναι τα καλύτερα που έχουν φάει ποτέ!
«Είναι τα πιο νόστιμα του κόσμου!» φωνάζει η Έλλη και ο Μάγος το σκέφτεται να ανοίξει εστιατόριο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου