Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Οι Περιπέτειες της Έλλης: Η μελαχρινή ...Μπάρμπι



Η Παραμυθοκουζίνα βρέθηκε πάλι στον Πειραιά, όπου με τα παιδιά από τον 19ο   Βρεφονηπιακό Σταθμό Πειραιά φτιάξαμε ένα νέο παραμύθι με περιπέτειες της Έλλης

Η Μελαχρινή …Μπάρμπι!



Η Έλλη ξυπνά και αντί να βρίσκεται στο δωμάτιο της, είναι δεμένη σε μια καρέκλα στη μέση ενός σκουπιδότοπου. Μικρά ανθρωπάκια που μυρίζουν σαν σκουπιδοτενεκέδες περπατάνε πάνω της και την ενοχλούν. Είναι αιχμάλωτη στη Χώρα των Βρωμάκηδων.
Την υποδέχονται ο Βασιλιάς Βρωμάκης ο Α και η Βασίλισσα Σαλμονέλα.
Η Σοφία είναι μια σούπερ ηρωίδα, φίλη της Έλλης. Η Έλλη προσπαθεί να της στείλει μήνυμα αλλά δεν μπορεί να τη βρει. Η Σοφία έχει πάει στη Μάνη που είναι καλεσμένη σε ένα γάμο και δεν έχει πάρει το κινητό μαζί της.
Ευτυχώς στο γάμο βρίσκεται και η Βασίλισσα του Χιονιού. Οι άνθρωποι της την έχουν ενημερώσει για τα βάσανα της Έλλης και το λέει στη Σοφία, που φεύγει αμέσως για τον Πειραιά.
Εκεί βλέπει στο τάμπλετ της τι ακριβώς συμβαίνει και καλεί την Χριστίνα Μπάρμπι, την έξυπνη, μελαχρινή ξαδέρφη της γνωστής Μπάρμπι, που είναι νεράιδα.
Η Χριστίνα Μπάρμπι της χαρίζει δυο μαγικές φορεσιές που όταν τις φοράς σε κάνουν αόρατο.
Η Σοφία φεύγει για τη Χώρα των Βρωμάκηδων. Είναι αόρατη χάρτη στη φορεσιά της κι έτσι ο Στρατηγός Βασίλης των Βρωμάκηδων που φυλάει την Έλλη, επειδή την έπιασαν να κρατάει σαπούνι και να στέλνει μήνυμα, δεν την παίρνει είδηση.
Η Σοφία μιλάει ψιθυριστά στην Έλλη που στην αρχή τρομάζει, αλλά μετά ακολουθεί τις οδηγίες της φίλης της. Φοράει κι εκείνη φορεσιά κι έτσι και οι δυο αόρατες πια το σκάνε από τη Χώρα των Βρωμάκηδων.
Για να χαλαρώσουν πάνε παρέα στη Μάνη και κάνουν μπάνιο στη θάλασσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου