Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Παραμύθια γεμάτα αστέρια στην Άνδρο



Χθες το απόγευμα είχα τη χαρά να συναντήσω δυο από αυτά τα νέα παιδιά που μέσα στη γενική μαυρίλα σου χαρίζουν λίγες πινελιές αισιοδοξίας. Η εθελοντική ομάδα Νέα Άνδρος σχεδιάζει πλούσιες δράσεις για τα παιδιά στο όμορφο νησί των Κυκλάδων. Μιλήσαμε για τη Μαγική Τράπουλα και για τον τρόπο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όποιον ενδιαφέρεται για να φτιάξει τα δικά του παραμύθια...
Η Παραμυθοκουζίνα ελπίζει κι αυτή να βρεθεί στην Άνδρο... Μέχρι τότε μοιραζόμαστε μαζί σας το κάλεσμα της ομάδας που ετοιμάζει μια πολύ όμορφη εκδήλωση αυτή τη Κυριακή:

Κάλεσμα: 
Δημιουργικό εργαστήρι με θέμα τους πλανήτες. 

Τί είναι τα άστρα; Και τί οι πλανήτες; που βρίσκεται ο ουρανός και τι είναι το σύμπαν; Και εμείς; τι κάνουμε απέναντι σε αυτό; Τί είναι για εμάς; 

Η εθελοντική ομάδα ΝΕΑ ΑΝΔΡΟΣ διοργανώνει Εργαστήρι Δημιουργικότητας για παιδιά Δημοτικού την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό θέατρο Άνδρου. 

Θα προσεγγίσουμε πολυθεματικά το θέμα των αστεριών και πλανητών μέσω δημιουργικού παιχνιδιού, δημιουργικού χορού, αναγνωσης αλλά και παραγωγής παραμυθιών από τα ίδια τα παιδιά!

Θα ακολουθήσει μοίρασμα δώρων και μία μίνι χριστουγεννιάτικη γιορτή, υπό τη παρουσία του Άγιου Βασίλη!!

Ελάτε να μάθουμε παίζοντας, διασκεδάζοντας, δημιουργώντας! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου