Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Ο Ρούντολφ και το μαγικό ροζ δάσος με τα κίτρινα σύννεφα!



Οι Busy Bees στο Κοκολίμπο, έφτιαξαν μαζί με την βοήθεια της Μαγικής Τράπουλας των Παραμυθιών, την δική τους τρελή Χριστουγεννιάτικη ιστορία και ζωγράφισαν στολίδια για το δέντρο, ενώ μερικά από αυτά αποφάσισαν να χαρίσουν στους Γιατρούς του Κόσμου για τα παιδιά που θα εξετάζονται αυτές τις μέρες εκεί. Σας χαρίζουμε το παραμύθι μας και σας ευχόμαστε όλα τα καλύτερα.

Ο Ρούντολφ και το μαγικό ροζ δάσος με τα κίτρινα σύννεφα


Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας Ρούντολφ που ήταν τάρανδος και απαγορεύονταν να μπει στο νοσοκομείο. Όμως αυτός, ήθελε ντε και καλά να μπει στο νοσοκομείο, παρόλο που δεν είχε καμιά αρρώστια. Μπήκε λοιπόν κρυφά και ενώ ήταν μια χαρά, χτύπησε μέσα στο νοσοκομείο. Και το χειρότερο, μεταμορφώθηκε σε βάτραχο. 


Έτσι πράσινος και βάτραχος, γύρισε αγνώριστος στο σπίτι του και ούτε η μαμά του η ταρανδίνα, ούτε ο μπαμπάς του ο τάρανδος τον γνώρισαν.
Τι να κάνει, έφυγε για μια βόλτα. Συνάντησε τότε ένα κοριτσάκι άτακτο και πολύ καλόψυχο, την Μελίνα που του χάρισε μια μαγική χτένα. Όταν χτενιζόσουν με την χτένα αυτή ξαναγινόσουν τάρανδος με μαλακό τρίχωμα.


Ο τάρανδος Ρούντολφ, βρέθηκε ξαφνικά σε μια μαγική χώρα όπου τα παιδιά τραγουδούσαν τις νότες. Ντο, ρε, μι, φα, σολ, λα, σι. Να έτσι όπως τραγουδούσαν φα, σολ, λα, εκεί στο λα τους ήρθε όρεξη για φασολάδα. Η χώρα ήταν μαγική και γρήγορα έφαγαν όλοι από μια κατσαρόλα.
Μετά ανέβηκαν σε ένα μαγικό τρενάκι και μέτρησαν μέχρι το 13. Τότε κατάλαβαν όλα τα παιδιά πως περπατούσαν μαζί με τον Ρούντολφ σε ένα μαγικό δάσος που όλα ήταν ροζ και τα σύννεφα κίτρινα!
Αγκαλιάστηκαν όλοι μαζί και γάμους δεν ήθελαν στο παραμύθι αυτό. Μόνο γέλια, τραγούδια και τρελό χορό και πάνω από όλα κυνηγητό.


Υ.γ. Το ποπ κορν το φάγαμε, τις κλωστές τις κάναμε μαλλιά κουβάρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου