Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Μια όμορφη βραδιά στην Άνδρο!

Εικόνες από το 1ο Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης Δημοτικού, εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22/12/2013 με θέμα το Ηλιακό Σύστημα στο Δημοτικό Θέατρο της Άνδρου. Μια εξαιρετική πρωτοβουλία μιας ομάδας νέων ανθρώπων από τη "Νέα Άνδρο". Ας τους απολαύσουμε : 






....και αυτό:
Η εθελοντική ομάδα ΝΕΑ ΑΝΔΡΟΣ, ευχαριστεί πολύ τους γονείς και τα παιδιά που συμμετείχαν στο Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι Δημιουργικότητας.
Η συμμετοχή των παιδιών ήταν αθρόα και ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ευχαριστούμε το Δήμο Άνδρου και τη Καΐρειο Βιβλιοθήκη για την εμπιστοσύνη τους. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους: Βαγγέλη Λουκίσσα, Μαριλένα Ξανθού, Ελένη Δούκισσα - Κυρτάτα και Βούλγαρη Κώστα για την συμβουλή, καθοδήγηση και τεχνική υποστήριξη την ημέρα της εκδήλωσης. Τα δώρα συγκεντρώθηκαν και μας προσφέρθηκαν από τους: Χρυσάνθη Στεφάνου, Νίκο Σίμπουρα και Μαντώ Χαζάπη, Οικογένεια Ματθαίου, Ειρήνη Πιτακίδου, την διαφημιστική Otherwise και οικογένεια Δούκισσα.
Η αγάπη και τα χαμόγελα που εισπράξαμε από σχεδόν 100 χαρούμενα προσωπάκια αυτές τις 3,5 δημιουργικές ώρες μας κάνουν ήδη να οργανώνουμε την επόμενη μας δράση και να κοιτάμε αισιόδοξα το μέλλον.

Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές με Χαρά και Υγεία σε όλους σας!

Η οργανωτική Επιτροπή:

Δούκισσας Λεωνίδας
Ελεονόρα Γαρυφάλλου
Δούκισσα Βιργινία
Ειρήνη Πιτακιδού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου