Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

"Τιμή στο 1821": Μια νεά επιτροπή για τον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση

Η εικόνα ίσως περιέχει: 17 άτομα

Μια νέα Επιτροπή Εορτασμού για την επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση δημιουργείται με τίτλο "Τιμή στο 1821".

Υπάρχει ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής.

Αντιγράφω από τη σελίδα της Επιτροπής στο facebook, αναμένοντας τα πρώτα δείγματα γραφής:

"Όπως γνωρίζετε, δημιουργούμε ολοένα εξ' ιδίων δυνάμεων και άνευ καμιάς κυβερνητικής ή άλλης υποστήριξης την επιτροπή με την ονομασία ''ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21'' η οποία θα αναλάβει τον εορτασμό των διακοσίων χρόνων από την κοσμοϊστορική Εθνικο-Απελευθερωτική επανάσταση του 1821 με τον τρόπο που αρμόζει στους ήρωες της Ελευθερίας μας και της συνέχεια του Έθνους μας και, ενάντια στην καθεστωτική επιτροπή Αγγελοπούλου η οποία προσπαθεί να αλλοιώσει το νόημα του Αγώνα. Η επιτροπή μας δεν είναι κλειστή και η συμμετοχή του καθενός Έλληνος και της κάθε Ελληνίδος είναι ευπρόσδεκτη. Ήδη στην επιτροπή ''ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21'' έχουν προσχωρήσει εκατοντάδες πανεπιστημιακοί, επιστήμονες όλων των κλάδων και πτυχιούχοι ανωτάτων σχολών. Επειδή κάποιοι φίλοι διστάζετε να δηλώσετε συμμετοχή με το αιτιολογικό (όπως μου λέτε) ότι δεν έχετε πανεπιστημιακή μόρφωση, θέλω να σας πω ότι, στην επιτροπή ''ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21'' συμμετέχουν εκτός των άλλων και συνταξιούχοι, μισθωτοί, έμποροι, ελεύθεροι επαγγελματίες, άνεργοι κλπ που δεν έχουν πανεπιστημιακή μόρφωση, όμως τα ονόματά τους αναρτώνται κατά αλφαβητική σειρά. Αν δεν έχετε πανεπιστημιακή μόρφωση μην διστάζετε να δηλώστε συμμετοχή, αυτό ΔΕΝ αποτελεί λόγο αποκλεισμού ΚΑΝΕΝΟΣ εφ'οσον η πρόσκληση είναι γενική και απευθύνεται προς όλους τους Έλληνες Πατριώτες.
Εδώ δεν συγκρίνουμε γνώσεις και πτυχία, μα ούτε και οι αγωνιστές του '21 είχανε πανεπιστημιακή μόρφωση και πτυχία, τα κατέκτησαν όμως μέσα απ΄τον Αγώνα.
Εδώ, το ΜΟΝΟ που συγκρίνουμε είναι τη διάθεση του καθενός να συμμετέχει ανιδιοτελώς στην κοινή μας προσπάθεια που ανταποκρίνεται στο περιεχόμενο και στον τίτλο της επιτροπής ''ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21'' ..."

Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ: https://www.facebook.com/groups/667185960527031/about/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου