Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Σήμερα, μια σημαντική μέρα μνήμης


Σήμερα, για μας τους Καστελλιώτες είναι μια σημαντική μέρα:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Προοδευτικού Συλλόγου «Τα Καστέλλια» και η εφημερίδα «Καστελλιώτικα Νέα», σας καλούν την Παρασκευή 1η Μαρτίου στις 7 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών (Σίνα & Δαφνομήλη) σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στον Πρόεδρο του Συλλόγου Αθανάσιο Γραμματικό, που έφυγε τόσο απροσδόκητα από τη ζωή.



Στην εκδήλωση πέρα από την αναφορά στην προσωπικότητα και το έργο του, θα βραβευθούν οι νέοι Καστελλιώτες οι οποίοι εισήχθησαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και θα παρουσιαστεί η Συλλογή των βραβευμένων διηγημάτων με τίτλο «το σχολείο» του Ε Διαγωνισμού «Στέλιος Ξεφλούδας»"

Αυτό που δεν λένε οι συνήθως τυπικές αυτές προσκλήσεις είναι το μέγεθος της απώλειας για το χωριό μας. Ο Θανάσης Γραμματικός, όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε στυλοβάτης κάθε προσπάθειας δουλεύοντας ακούραστα για τον Σύλλογο και το χωριό. 
Μεταξύ πολλών άλλων υπήρξε πρωτεργάτης για τη δημιουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης...

Και για να πούμε κάτι πιο γλυκό και ελαφρύ:

 Σύμφωνα με λιλιπούτεια ειδική της σοκολάτας, μακράν τα καλύτερα γλυκά στην Αττική τα έχει το Ζαχαροπλαστείο Παρνασσός! 

Θα έχουμε την ευκαιρία να τα δοκιμάσουμε σήμερα το απόγευμα στην εκδήλωση του Προοδευτικού Συλλόγου "Τα Καστέλλια". 

Ευχαριστούμε θερμά το ζαχαροπλαστείο Παρνασσός και την κυρία Ειρήνη Απ. Αποστολίδου. Κοντοχωριανή μας που διαπρέπει στο Πέραμα. Το ζαχαροπλαστείο λειτουργεί από το 1952 (Ηπείρου 84- 86, τηλ. 2104411603 r.a.apostolidou@gmail.com ) 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου