Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Έγκλημα στο Χαλάνδρι!

Ένας χαμένος θησαυρός από τα βάθη του χρόνου, ένας διάσημος ποιητής, η μυθική Ανδρομέδα, ένας αρχαίος πάπυρος. Ένα μυστικό κρυμμένο στους δρόμους του Χαλανδρίου. Πώς συνδέονται όλα αυτά; Θα καταφέρουμε να ξετυλίξουμε το νήμα αυτής της σκοτεινής και μυστηριώδους ιστορίας;
Aυτό το Σάββατο, 14 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι, στο θεματικό δημιουργικό εργαστήριο του ding, γινόμαστε κυνηγοί ενός διαφορετικού θησαυρού και εξιχνιάζουμε ένα έγκλημα.
Πρόκειται για ένα μυστήριο που θα αναλάβουμε να διαλευκάνουμε, γονείς και παιδιά, με την καθοδήγηση του συγγραφέα Κώστα Στοφόρου. Μαζί του θα αναζητήσουμε ένα-ένα τα στοιχεία που βρίσκονται κρυμμένα στους δρόμους της πόλης μας, θα αποκρυπτογραφήσουμε γρίφους, θα γνωρίσουμε την ιστορία πίσω από κτίσματα και τοποθεσίες του Χαλανδρίου.
Έχοντας συγκεντρώσει τα απαραίτητα στοιχεία, οι συμμετέχοντες, μικροί και μεγάλοι, θα επιστρέψουμε στο ding και θα δημιουργήσουμε τις δικές μας αστυνομικές ιστορίες.
Πόσο κοντά στην πραγματικότητα θα μπορέσουμε να φτάσουμε άραγε;
Το Mystery Walk με τον Κώστα Στοφόρο, θα ξεκινήσει από το ding στις 12:00, γι’ αυτό παρακαλούμε να είστε εγκαίρως στις θέσεις σας! :) Επίσης, επειδή ο περίπατός μας θα φτάσει ως την πλατεία του Χαλανδρίου, αλλά και λίγο παραπέρα, είναι απαραίτητη η συνδρομή ενός ενήλικα-συνοδού για κάθε παιδί που θα συμμετέχει.
ding
Σοφοκλή Βενιζέλου 21
15232 Χαλάνδρι
Τηλ.: +30 6972323061
Email: workshop@ding.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου