Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Με το αγαπημένο μας βιβλίο στο ...Παλαιό Φάληρο!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες Παλαιού Φαλήρου γιορτάζουν με έναν πρωτότυπο τρόπο την Παγκόσμια Μέρα Παιδικού Βιβλίου.
Η υπεύθυνη των βιβλιοθηκών Μαρία Τρύφων, γνωστή για τις ποικίλες δράσεις της που σχετίζονται με την προώθηση του βιβλίου και της Φιλαναγνωσίας, μας έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

Ακούσατε ακούσατε!!
Σας έχουμε αποστολή!!
Το ξέρετε ότι στις 2 Απριλίου, ημέρα γενεθλίων του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου με σκοπό να τονώσει την αγάπη για το διάβασμα και να στρέψει την προσοχή στα παιδικά βιβλία.

Γι΄αυτό βρείτε από σήμερα ,το αγαπημένο σας παιδικό βιβλίο, κρατήστε το ανοιχτό μπροστά στο πρόσωπό σας, ώστε να φαίνεται το βιβλίο και όχι εσείς. Βγάλτε φωτογραφία και μετά στείλτε την ως μήνυμα στο inbox εδώ στην σελίδα μας! (Δημοτικές Βιβλιοθήκες Παλαιού Φαλήρου: https://www.facebook.com/dimotikesvivliothikesp.falirou/posts/202104434572284?notif_id=1585671891543003&notif_t=page_post_reaction )


Θα το δείτε αμέσως!!

Περιμένουμε με ανυπομονησία την φωτογραφία με το αγαπημένο σας βιβλίο. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά να μένετε σπίτι και να είστε ασφαλείς!

Εγώ έστειλα τη δική μου: 



Να σημειώσω ότι το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και τις Δημοτικές Βιβλιοθήκες ετοίμαζε πολλές εκπλήξεις και δράσεις για το προσεχές διάστημα, που αναβάλλονται αλλά θα γίνουν... Μέχρι τότε ...Μένουμε Σπίτι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου