Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Διαγωνισμός ζωγραφικής για παιδιά 6-13 ετών

MAGIKO AEROSTATO DIAGONISMOS
Tο Μαγικό Αερόστατο προσκαλεί  τα παιδιά να συμμετέχουν στο «Διαγωνισμό Ζωγραφικής 2016» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016 στις 18:00 μ.μ και να γιορτάσουν τις τέχνες, θαυμάζοντας όλα τα έργα των μικρών καλλιτεχνών μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα με πολλές δράσεις για όλους τους καλεσμένους.
Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-13 ετών και θέμα του είναι:
«Μια βόλτα σε ένα μαγικό τόπο, παρέα με τη χαρά»
 Τα υλικά – προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων είναι:
  • Χαρτί ακουαρέλας, διάστασης Νo5
  • Τέμπερες
  • Ακρυλικά
Επίσης απαραίτητο είναι πίσω από το κάθε έργο να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και η ηλικία του παιδιού καθώς και να συνοδεύεται από τη φόρμα συμμετοχής την οποία οι συμμετέχοντες μπορούν να ζητήσουν αποστέλλοντας ένα email στο info@magiko-aerostato.gr.
Έργα τα οποία έχουν δημιουργηθεί σε χαρτί άλλων διαστάσεων ή με άλλου είδους υλικά, όπως μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, κηρομπογιές κ.λ.π δε θα μπορέσουν να γίνουν δεκτά, για να διασφαλιστεί ότι η συμμετοχή όλων συμβαίνει με ίσα κριτήρια.
Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τα μέλη της καλλιτεχνικής ομάδας Εσθήτα, την Στεφανία Βελδεμίρη και την Χριστίνα Βουμβουράκη. Τα κριτήρια σύμφωνα με τα οποία θα αναδειχθούν οι 3 πρώτες ζωγραφιές, εστιάζουν στο ενδιαφέρον και την όρεξη που έβαλαν τα παιδιά φτιάχνοντας αυτό τον πίνακα!
Τα επάθλα για τους μικρούς ζωγράφους είναι τα εξής:
1η ζωγραφιά– Μια δωρεάν μηνιαία συμμετοχή στα εργαστήρια ζωγραφικής του Μαγικού Αερόστατου για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.
Επίσης η σχολική τάξη του νικητή θα έχει μια δωρεάν εκπαιδευτική εκδρομή-εργαστήρι ζωγραφικής στο Μαγικό Αερόστατο για το ακαδημαϊκό έτος 2015 – 2016.
2η ζωγραφιά– Ένα σετ ακουαρέλες.
3η ζωγραφιά– Μια δωροκάρτα του Μαγικού Αερόστατου (η οποία δίνει τη δυνατότητα για ένα ιδιαίτερο μάθημα  ζωγραφικής παρέα με έναν ακόμη φίλο , που το παιδί θα επιλέξει).
Και επειδή κάθε μικρός ζωγράφος που θα δηλώσει συμμετοχή και θα φέρει το έργο του στο Διαγωνισμό είναι ήδη νικητής , θα έχει 10% έκπτωση στα εργαστήρια – εκπαιδευτικά προγράμματα ζωγραφικής του Μαγικού Αερόστατου (που συμβαίνουν κάθε Τρίτη και κάθε Παρασκευή).
Τα έργα μπορούν να παραδοθούν στο Μαγικό Αερόστατο μέχρι την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016. Εαν επιλέξετε να τα αποστείλετε ταχυδρομικά η διεύθυνση είναι η εξής:
Μαγικό Αερόστατο / Διαλέττη 8 / Κέντρο Θεσσαλονίκης / Τ.Κ.54621 / Τ:23130 25119

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου