Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 10 το βράδυ: "Η Ζωή για τη Ζωή σας" στον easy 97,2

Αποτέλεσμα εικόνας για easy 97,2

Να γυρίζεις στα "παλιά λημέρια"... Στο Agora. Εκεί που πριν από 27 χρόνια ξεκινούσες δειλά -δειλά την τηλεοπτική σου ιστορία.
Στον ΑΝΤ1. Με την Φωτεινή Πιπιλή στο "Αυτά και άλλα".
Όσοι είναι απέξω ίσως το βρουν και κωμικό ή υπερβολικό. Όσοι βρεθήκαμε τότε μαζί εκείνη την εποχή θα καταλάβουν τι λέω. Ήταν η εποχή της "οικογένειας του Αντένα".
Που κάναμε μαι δουλειά για την οποία ήμασταν περήφανοι. Που συνεργαζόμασταν μεταξύ μας σαν μια μεγάλη παρέα. Καμεραμάν, μοντέρ, δημοσιογράφοι, ηχολήπτες, μακιγιέζ, άνθρωποι του αρχείου...
Γύριζα στο σπίτι γεμάτος. Χαρούμενος. όχι πως δεν υπήρχαν δυσκολίες, αναποδιές και τσακωμοί. Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι.
Ο λογαριασμός όμως ήταν θετικός...

Τα θυμήθηκα τη μέρα που βρέθηκα εκεί καλεσμένος στην εκπομπή της Ζωής Κυριακού "Η Ζωή για τη Ζωή σας". Μια εκπομπή που θα μεταδοθεί την Κυριακή το βράδυ, 10- 12 στον easy 97,2.

Ανακάλυψα έναν άνθρωπο που όχι μόνο ξέρει να ακούει, αλλά βρίσκει και τον τρόπο να σε κάνει να μιλήσεις από καρδιάς.
Ξεκινήσαμε να μιλάμε για τα βιβλία μου και η συζήτηση ...ξέφυγε σε πιο βαθιά και προσωπικά θέματα, θυμίζοντάς μου πόσο όμορφο μπορεί να γίνει το ραδιόφωνο.
Δεν γράφω για να παινέψω, αλλά για να μοιραστώ αυτή την ευφορία που ένιωσα τόσο συζητώντας, όσο και μετά την εκπομπή.
Σαν να βρέθηκα αλλού. Σε εκείνα τα "ηρωικά χρόνια" που νιώθαμε πως κάνουμε κάτι πολύ περισσότερο από τη δουλειά μας. Ήταν η δημοσιογραφία που αγαπήσαμε...

Η ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 22:00 ΜΕ 00:00
Ζωή Κυριακού
Ζωή ΚυριακούΗ Ζωή Κυριακού γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στο εξωτερικό και κυρίως τα πρώτα μαθητικά της χρόνια τα έζησε στην Πολωνία. Επέστρεψε έφηβη στην Ελλάδα όπου και ολοκλήρωσε τα γυμνασιακά της χρόνια. 
Σπούδασε Γραφικές Τέχνες και Εσωτερική Διακόσμηση, Σκηνογραφία και Ενδυματολογία στην σχολή Κ.Τ.Ε. (Κέντρο Τεχνολογικών Εφαρμογών). Βραβέυτηκε με έπαινο στην 37η Έκθεση Αφίσας στην Θεσσαλονίκη το 1972 και για τις δύο αφίσες. Η πρώτη της επαγγελματική εμπειρία ήταν στα περιοδικά ΦΑΝΤΑΖΙΟ και ΓΥΝΑΙΚΑ. Αργότερα οργάνωσε, με δύο συναδέλφους της διαφημιστικό γραφείο με την επωνυμία "ΖΩΠΑΝΤΑ", όπου εργάστηκε για δύο χρόνια στην διαφήμιση και τη διακόσμηση. Στη συνέχεια εγκαταλείπει τις επαγγελματικές τις δραστηριότητες και αφοσιώνεται στην οικογένειά της.Πριν από 25 χρόνια μπαίνει στη ζωή της το ραδιόφωνο, που διετέλεσε και Πρόεδρος του ΑΝΤΕΝΝΑ FM. Προσπαθώντας να ικανοποιήσει τις πνευματικές της ανησυχίες, παρακολουθεί μαθήματα Δημοσιογραφίας στο Κολλέγιο Αθηνών με την Μαρία Ρεζάν και παράλληλα μαθήματα κοινωνιολογίας. Στη συνέχεια παρακολουθεί και πάλι στο Κολλέγιο Αθηνών τα μαθήματα Ψυχαναλυτική Ευαισθησία, Βοηθητική Παρέμβαση και Ιστορίες Ζευγαριών από τον κύκλο σπουδών "Κοινωνικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες" και δημιουργεί την επιτυχημένη ραδιοφωνική εκπομπής «Η ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ» που έχει κλείσει ήδη 25 χρόνια παρουσίας. Με αφορμή την παρακολούθηση ομαδικής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου